Kleisteen Ervaringen

Kleisteen: Het Optimaal streamline Boekhoudpakket

Als ondernemer welke actief bezig is met zakelijke administratie, is het een verademing als alles gedigitaliseerd kan worden. Met Kleisteen is het mogelijk zo’n geluk te ervaren. Deze online oplossing biedt jou de mogelijkheid de administratieve handelingen gemakkelijker uit te voeren, waardoor je minder tijd kwijt bent aan bonnetjes, uren en boekhouding. Ook bieden ze een directe koppeling met je boekhouder, zodat jouw jaarrekening gemaakt zijn voor je het weet. Wil je graag meer informatie over Kleisteen en of het je investering waard is? Lees hier bij Reviewspotter alles wat je moet weten!

Wat biedt Kleisteen?

Kleisteen maakte in 2003 haar debuut als een van de eerste online boekhoudplatformen, ontwikkeld door Jacqueline Langedijk en Theo Smits. Hiermede wilden ze een handig boekhoudpakket ontwikkelen dat betaalbaar en eenvoudig in gebruik was. Door de jaren heen is deze dienst uitgebreid met tal van features. Zo kunnen zzp’ers, ondernemers en professionals hier terecht voor hun boekhouding. Hieronder staan de drie verschillende pakketten die ze aanbieden:

 • ZZP Pakket voor € 15,- excl. btw per maand:
  • Een compleet pakket wat onder andere online factureren en koppelingen met banken en bonnenbewaring omvat
 • Business Pakket voor € 25,- per maand excl. btw:
  • Een uitgebreid pakket dat speciaal is ontworpen voor het mkb met urenregistratie en artikelbeheer
  • Automatische koppeling met ING
  • Projectadministratie
 • Pro Pakket voor € 35,- per maand excl. btw
  • Voorraadbeheer
  • Budgettering
  • Facturen in andere talen

Bij alle pakketten staat er een basisadministratie klaar na aanmelding. Mocht je hieronder problemen tegenkomen, dan kun je ook altijd bellen voor een telefonisch startconsult. Voor technische ondersteuning bij het programma is er een gratis e-mail service inbegrepen. Uiteraard krijg je bij registratie 60 dagen om het programma uit te proberen. Als je na deze periode geen contract afsluit zal je ook hier geen verdere verplichtingen aan hebben.

Samenwerken met je boekhouder

Het is aan te raden om je boekhouding over te dragen aan een boekhouder. Hier komt meestal wel een kostenplaatje bij kijken. Gelukkig biedt Kleisteen de mogelijkheid om via hun platform een boekhouder in jouw buurt te zoeken, welke met Kleisteen werkt. Op deze manier kan je zo snel mogelijk online samenwerken met je boekhouder.

Klantenservice Kleisteen

Indien je vragen hebt over het programma, de facturatie of over een ander onderdeel van Kleisteen, dan kun je contact opnemen met hun klantenservice. Zij bieden 3 e-mailadressen om je vragen te stellen, waaronder algemene vragen en vragen over je factuur. Mocht je na verloop van tijd toch willen stoppen met hun diensten, dan kun je met een maand opzegtermijn het programma weer verlaten.

Laat jouw review achter!

Ben jij enthousiast geworden over het programma van Kleisteen en hun mogelijkheden? Of ervaar je jouw investering niet terug in waarde? Laat bij Reviewspotter jouw ervaring achter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Kleisteen teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Kleisteen

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Kleisteen? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Kleisteen achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *