LeaveYourLuggage Ervaringen

VerlaatJeKoffers

Wie kent het gevoel van gewichtsverlies niet? Al die kleding in je koffer die je ’thuis’ hebt achtergelaten omdat je maar 1 koffer op vakantie mee mag. De ritssluiting van je koffer maar net dicht krijgen. Je hebt als luie reiziger geen zin in het meeslepen van te veel koffers, en daarom doe je nog meer moeite om alleen de essentiële items mee te nemen. VerlaatJeKoffers biedt de oplossing. Het vervoert je bagage van Schiphol naar je hotel, vakantieverblijf of luchthaven. Maar is de service wel zo betrouwbaar als ze beweren? Lees dan de reviews en ervaringen van andere klanten.

Over VerlaatJeKoffers

VerlaatJeKoffers startte in 2013 met een missie. De Nederlandse reizigers moeten kunnen genieten van hun vakantie zonder al te veel moeite. VerlaatJeKoffers brengt je koffers vol knuffelberen en paspoorten van het vliegveld Schiphol naar hun hotel of AirBnB. Op de laatste dag van je vakantie komt de service de koffer ook weer ophalen, en worden deze opgeslagen in hun opslagruimte op Schiphol. De service is beschikbaar in heel Nederland. VerlaatJeKoffers belooft comfort, gemak en efficiënt reizen.

Als je echter op vakantie gaat naar een ander land waar nog geen VerlaatJeKoffers-service is, bekijk dan deze 13 slimme inpaktips om zo min mogelijk koffers mee te hoeven zeulen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Via de website van VerlaatJeKoffers kun je een label afdrukken die je aan je koffer moet bevestigen.

Stap 2: De koffer met label kan gemakkelijk bij de receptie van je hotel achtergelaten worden, waar ze later door VerlaatJeKoffers worden opgehaald.

Stap 3: Trek erop uit en geniet van een dag zonder koffer.

Stap 4: Meld je aan de balie op Schiphol tussen vertrekhallen 1 & 2, hier staat je bagage al klaar.

Voor de eerste koffer betaal je €25,-, elke extra koffer kost €10,-. En om je koffer in de gaten te houden, kun je gebruik maken van de Track en Trace-notificatie.

Klachten

Mocht er iets onverwachts gebeuren tijdens het vervoeren van je bagage, of heb je verder nog klachten of vragen, dan kun je altijd mailen naar support@verlaatjekoffers.com. Mocht het spoed hebben, neem dan even contact op met hun support team. De contactgegevens zijn ook te vinden op hun website. Verder is de service ook actief op social media. VerlaatJeKoffers is te vinden op Facebook en Twitter, waar je de updates kunt volgen.

Vertel jouw verhaal!

Heb jij al eerder je bagage met knuffelbeer aan VerlaatJeKoffers toevertrouwd? Laat dan een review achter! Was je ervaring minder positief? Ook dan willen we graag jouw mening horen. Vond je de bagageopslag op Schiphol makkelijk te vinden? En was het bedrijf altijd goed bereikbaar? Laat toekomstige klanten weten of alle stappen makkelijk te doorlopen zijn en of jouw koffers op tijd op Schiphol klaarstonden.

Meer weten over de betrouwbaarheid van VerlaatJeKoffers? Wil je je niet druk maken over het meenemen van te veel koffers? Kijk dan hier voor reviews en ervaringen van reizigers!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen LeaveYourLuggage teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met LeaveYourLuggage

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over LeaveYourLuggage? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over LeaveYourLuggage achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *