Lex Woont Ervaringen

Lex Woont

Als je eigenaar bent van een huis, dan heb je vaak klussen te doen. Maar wat doe je als er iets ineens kapot gaat waar je geen verstand van hebt? Een lekkende kraan bijvoorbeeld of een storing in de elektriciteit? Dan moet je al snel een vakman inhuren zonder dat je precies weet wat het je gaat kosten. Er komen altijd extra kosten bij die je niet kunt inschatten. Daarom kun je je nu aanmelden bij Lex Woont. Deze dienst voert voor een vast bedrag per maand alle mogelijke reparaties en meer uit. Hieronder lees je meer over de ervaringen van andere huiseigenaren met Lex Woont.

Over Lex Woont

Lex Woont is in 2016 ontstaan uit MainPlus, een bedrijf dat voor 22 Nederlandse woningcorporaties met in totaal 150.000 woningen reparaties uitvoerde tegen een vast abonnementsprijs. Alle 2.000 onderhoudsmonteurs in dienst hebben een verklaring omtrent goed gedrag en een speciale scholing in klantvriendelijkheid gekregen. Omdat de ervaringen positief waren besloot men de dienst ook voor individuele woningeigenaren beschikbaar te maken.

Diensten

Individuele woningeigenaren kunnen zich aanmelden bij Lex Woont voor een abonnement van €29,95 per maand, voor de duur van 12 maanden. Daarna is de dienst maandelijks opzegbaar. Voor die prijs worden alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden in en om de woning uitgevoerd. Hierdoor hebben woningeigenaren geen zorgen meer over bijkomende kosten. De volgende services en reparaties worden uitgevoerd: afvoeren en riool, CV-installatie*, elektrische installaties en elektra, glasschadeherstel*, keuken, leidingen, ramen en deuren, sanitair en wanden, vloeren en plafonds. Lex Woont is 24/7 bereikbaar. Klachten dienen binnen 7 dagen volledig en duidelijk beschreven te worden. Als de klacht gegrond wordt verklaard, zullen zij de geleverde diensten gratis opnieuw uitvoeren of het betaalde bedrag terugbetalen.

Laat hier ook jouw review over Lex Woont achter – wat zijn jouw ervaringen met het reparatieabonnement? Zorgen ze voor zorgeloze zekerheid voor woningeigenaren, of valt de dienst tegen?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Lex Woont teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Lex Woont

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Lex Woont? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Lex Woont achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *