LIEFDES VERDRIET Ervaringen

LIEFDES VERDRIET

Wil je kampen met liefdesverdriet? Misschien is het dan slim om te kiezen voor het online coachingstraject bij LIEFDES VERDRIET. Bezoek hun website voor zes handige opties voor zelfhulp en coaching. Aan de basis van dit bedrijf staat Michelle van den Berghe. Wij beschrijven hier wat mogelijk is bij dit bedrijf. Daarnaast is er verder lezenswaardige informatie van mensen die al eerder diensten gebruikten van LIEFDES VERDRIET.

Als relatiecoach heeft Michelle al veel ervaring opgebouwd in Frankrijk en Nederland. Ze heeft het geluk gehad om veel relaties te herstellen. Hopelijk kan ze met haar adviezen veel meer mensen inspireren.

Het online coaching programma

Het programma ‘VAN BREUK TOT DOORBRAAK’ richt zich op mensen die hun ex willen terugwinnen. Je krijgt hierbij een persoonlijke coach. Je hebt al binnen vijf minuten toegang tot technieken die je ex definitief terug krijgen. Het pakket bevat een aantal stappen. Begin je met een persoonlijke analyse, die je gaande zal helpen, vervolgens krijg je e-mailcoaching. Daarnaast is het mogelijk om zelf het E-Book met werkboek en oefeningen te bestellen. Er zijn ook 15 video’s met tips en geheimen beschikbaar. Hier staat ook de luisterboek bij, met daarbij nog 7 audiofiles. Je krijgt bovendien nog contact via skype, telefoon of e-mail.

E-Book ex terugwinnen

Er is ook het boek voor zelfhulp, inclusief eenmalig advies te bestellen. Hierbij leer je de complete controle technieken aan. Hierdoor krijg je weer controle over de situatie. De Directie Emotie Oppepper leert je van een gebroken ziel een zelfverzekerd persoon te maken. Iemand die weer positief door het leven kan gaan. Je krijgt ook les in wat je moet doen om de controle weer terug te winnen over de situatie. Volgens de schrijver, zal je ex uiteindelijk weer achter je aan komen, in plaats van andersom.

90 Tekstberichten

Er is ook de optie om de ’90 tekstberichten’ te kopen. Volgens de maker ervaar je hier een positieve communicatie met je ex. Je leert hierin om 90 kant-en-klare tekstberichten te verzenden. Deze kun je gebruiken in 12 verschillende situaties. Het doel is om een ongelooflijke positieve vibe te creëren. Hiermee krijg je alleen maar meer aandacht van je ex terug.

1-OP-1 COACHING

Voor de losse 1-op-1 coaching kun je ook kiezen. Hiervoor kun je de volgende contactmethode selecteren: coaching via e-mail, skype of telefoon. Als je meer informatie wilt hebben, hoeft je niet te twijfelen. Je kunt je vraag mailen naar contact@liefdesverdriet.nl. Hieronder wordt je met veel plezier geholpen door Michelle van den Berghe.

Relatie verbeteren

Er is ook het E-Book ‘relatie verbeteren’ waar je uit kunt kiezen voor zelfhulp met eenmalig advies. Je leert hier wat de perfecte klik is. Het is het nieuwste boek voor (ex) koppels met opgelopen problemen in relatie en communicatie. De 23 NLP technieken helpen je met communicatie een enorme aantrekkingskracht op je ex te creëren. De schrijver meent dat je ex je weer zal zien als de ware.

Ervaringen

Heb je al eens gebruik gemaakt van de diensten van LIEFDES VERDRIET? Hoe heb je de producten hier ervaren? Deel jouw visie op deze pagina van Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen LIEFDES VERDRIET teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met LIEFDES VERDRIET

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over LIEFDES VERDRIET? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over LIEFDES VERDRIET achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *