Lightspeed Ervaringen

Lightspeed

Lightspeed biedt een reeks kassa- en webshopsystemen voor bedrijven die actief zijn op het gebied van Retail, Restaurants en eCommerce. Ze bieden verschillende pakketten die ervoor moeten zorgen dat ondernemers meer tijd hebben voor hun klanten. Lees hier de ervaringen over Lightspeed.

Over Lightspeed

Lightspeed is een van de meest bekende aanbieders van kassa- en webshopsystemen. Het bedrijf heeft de toegevoegde waarde van SEOshop op het gebied van software voor webwinkeliers in Canada omarmd in 2015. Alle activiteiten gaan verder onder de naam Lightspeed. Het hoofdkantoor bevindt zich in Montréal, met 6 andere vestigingen verspreid over de hele wereld, waaronder een in Amsterdam.

Diensten van Lightspeed

Lightspeed biedt al zijn diensten aan voor Retail, Restaurants en eCommerce. Retail heeft een flexibel, cloud based systeem en een iPad kassa met voorraadbeheer, rapporten en omnichannel, met Small, Medium en Large pakketten vanaf € 79,- per maand. Restaurants kunnen gebruikmaken van een cloud based kassasysteem voor het overzicht houden op voorraad, personeel, reserveringen en service, met Small, Medium en Large pakketten vanaf € 79,- per maand. Voor e-commerce hebben ze Essential, Advanced en Professional pakketten, met o.a. marketing, thema’s, integratiemogelijkheden, etc. Hiervoor betaalt men vanaf € 49,- per maand. voor transacties boven de 300,000 kan men contact opnemen voor een passende offerte.

Klachten

Bij klachten kunnen klanten Lightspeed en bijbehorende filialen niet aansprakelijk stellen voor een hoger bedrag dan de vergoedingen die in de laatste 3 maanden voor de klacht betaald zijn.

Laat hier ook jouw ervaring met Lightspeed achter!

Wat zijn jouw ervaringen met de webwinkelsoftware en de kassasystemen voor restaurants, Retail en eCommerce die ze bieden? Onderneem je hier veel voordelen mee of heb je juist klachten?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Lightspeed teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Lightspeed

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Lightspeed? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Lightspeed achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *