Logoworks Ervaringen

Logo-ontwerp met Logoworks

Ben je op zoek naar een eigen logo voor jouw bedrijf en overweeg je hiervoor een expert in te schakelen? Dan is Logoworks mogelijk het bedrijf waar je naar op zoek bent. Bekijk de klantervaringen op Reviewspotter om meer te weten te komen over Logoworks en wat andere klanten te zeggen hebben.

Wat is Logoworks?

Logoworks is een internetontwerpbureau dat gespecialiseerd is in bedrijfslogo’s. Hun missie is om jouw bedrijf er zo goed mogelijk uit te laten zien. Ze bieden aangepaste ontwerpen die betaalbaar, snel en probleemloos zijn. Het creatieve proces van Logoworks omvat projectbeheer en ontwerpsamenwerking. Ze beloven redelijke prijzen te hanteren.

Het team van Logoworks

Het team van Logoworks bestaat uit enthousiaste logo-ontwerpers. Ze zijn altijd op zoek naar getalenteerde ontwerpers. Werken bij Logoworks biedt vele voordelen, en ze plaatsen regelmatig vacatures op hun website. Momenteel zijn er 6 personen verbonden aan Logoworks. Op een speciale pagina kun je meer te weten komen over deze teamleden, inclusief hun voorkeuren.

Ontwerpfilosofie

Volgens Logoworks bestaat een geweldig ontwerp uit eenvoud, variatie, focus, veelzijdigheid en tijdloosheid. De ontwerpers weten precies hoe ze deze elementen kunnen combineren om ontwerpen te creëren die net zo spectaculair en uniek zijn als jouw bedrijf. Ze hebben al meer dan 300.000 logo’s gemaakt voor 70.000 tevreden klanten. Logoworks weet hoe ze jouw bedrijf kunnen vertegenwoordigen en een blijvende indruk kunnen achterlaten.

Concept en revisies

Logoworks belooft om binnen 3 dagen een aantal logoconcepten te leveren. Kies het concept dat je het leukst vindt en geef feedback, zodat ze de ontwerpen direct kunnen aanpassen. Je krijgt vervolgens een nieuw concept te zien. Veel van hun diensten omvatten onbeperkte revisies, wat betekent dat ze doorgaan met herzieningen totdat het ontwerp volledig aan je wensen voldoet.

Ethisch bedrijf

Logoworks hanteert een ethische benadering. Ze zijn het niet eens met het “spec work” model, waarbij alleen de winnaar van een ontwerpwedstrijd betaald wordt. Ze vinden dit niet alleen onhoudbaar, maar ook zeer onethisch ten opzichte van ontwerpers die zonder beloning werken. Logoworks betaalt elke ontwerper een eerlijk loon, ongeacht of hun ontwerp wordt gekozen of niet. Ze verwachten dat ontwerpers kwalitatief hoogwaardige ontwerpen leveren waar klanten dol op zullen zijn.

Klantervaringen

Heb je al ervaring met Logoworks? We horen graag jouw feedback. Was je tevreden met de producten en diensten van Logoworks? Hoe was de ondersteuning van het personeel? Als je een opmerking over Logoworks zou moeten geven, wat zou dat dan zijn? Overweeg je in de toekomst nogmaals met Logoworks samen te werken? Deel jouw ervaringen over Logoworks op Reviewspotter. Jouw beoordeling is belangrijk, aangezien Reviewspotter een objectief en onafhankelijk platform wil blijven voor bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Logoworks teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Logoworks

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Logoworks? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Logoworks achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *