LUMINAR 4 | Skylum Ervaringen

LUMINAR 4 | Skylum

Ben je op zoek naar een fotobewerkingsprogramma? Wil je specifiek gebruikmaken van speciale software voor deze doeleinden? Bekijk dan wat de ervaringen zijn van klanten die Luminar 4 hebben gebruikt. Op deze pagina lees je objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews zodat je een goed beeld krijgt van wat het bedrijf te bieden heeft.

Wat is Luminar 4? Luminar 4 is een fotobewerkingsprogramma dat je ook als plug-in kunt gebruiken in combinatie met Apple Photos, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop en Photoshop Elements. Luminar 4 is software van het bedrijf Luminar, ontwikkeld door Skylum. Deze software is beschikbaar voor Windows en macOS. Luminar werkt als een stand-alone applicatie en als plug-in voor Adobe- en Apple-producten en is geschikt voor integratie met Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Adobe Lightroom Classic en Photos voor macOS.

Luminar 4 vs Lightroom – BETTER in some ways, WORSE in others

Deze software belooft dat je fotografie naar een geheel nieuw niveau zal stijgen. Buiten gewone hulpmiddelen is Luminar 4 ook voorzien van AI-technologie die je fotobewerking een soort superkrachten geven. De AI Sky Replacement zoekt automatisch naar de lucht in je foto en kan met een enkele beweging je foto een meer dramatische look geven. Volgens het bedrijf zelf kun je hiermee de realiteit naar je hand zetten.

De Augmented Sky-tool in Luminar 4 maakt het mogelijk om objecten op een eenvoudige manier te plaatsen, net zo makkelijk als het plakken van stickers. Ook kun je realistische lichtstralen creëren met behulp van Luminaar 4. Je kunt een bron van zonlicht toevoegen en die verplaatsen zodat de lichtstralen op magische wijze tussen verschillende objecten sijpelen.

AI Accent is onderdeel van de software, waarmee je meerdere complexe wijzigingen kunt aanbrengen met slechts één schuifregelaar. Verder rekent het bedrijf erop dat je met de Erase tool fantastische resultaten kunt krijgen in slechts enkele klikken. Luminar 4 zorgt ervoor dat je je foto’s vrijwel niet kunt verprutsen. De Landscape Enhancer toolset laat je toe mooie creaties aan je landschappen toe te voegen. Ook kun je met Pas Dehaze kleur en diepte herstellen en Golden Hour zorgt ervoor dat je warm zonlicht kunt toevoegen. Als je meer details wilt verbeteren dan kun je kiezen voor de Details Enhancer-tool, waarmee je scherpte kristalhelder krijgt. Je kunt ook digitale ruis verwijderen, veelal ongeacht het toestel of de opnamecondities.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je al eens gebruik gemaakt van Luminar 4 en ben je klant bij het bedrijf? Wat vind je van deze software? Hoe zou je de diensten van Luminar omschrijven? Ga je in de toekomst vaker software kopen bij dit bedrijf? Jouw mening is goud waard, dus laat je ervaringen hier achter. Jouw bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat Reviewspotter het grootste platform blijft voor objectieve bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen LUMINAR 4 | Skylum teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met LUMINAR 4 | Skylum

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over LUMINAR 4 | Skylum? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over LUMINAR 4 | Skylum achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *