Magento Monkey Ervaringen

Magento Monkey

Voor zelfstandigen die producten of diensten aanbieden is een goede website een must. Magento Monkey biedt kant-en-klare websites aan die aan te passen zijn voor een betaalbare prijs. Hier leer je meer over hun diensten en wat andere klanten ervan vinden.

Over Magento Monkey

Magento Monkey is een onderdeel van WEB MOJO Solutions dat al sinds 2008, het jaar dat Magento verscheen, activeert is in het aanbieden van websites en Magento E-commerce winkels. Magento E-commerce is een software voor E-commerce die door vele, kleine en grote bedrijven, wordt gebruikt. Magento Monkey biedt kant-en-klare webshops aan die in korte tijd online kunnen staan tegen een vast tarief.

Diensten

Magento Monkey biedt ruim zeventig kant-en-klare ontwerpen voor websites. Wijzigingen, zoals kleuren, afbeeldingen, logo’s, etc. kunnen gemaakt worden. Er zijn twee verschillende soorten Magento webshops. De simpele versie en de ‘Responsive’ versie waar je website zich aanpast aan ieder scherm. Bij Magento Monkey kunnen ze ook volledig op maat gemaakte websites maken.

Hoe het werkt

  • Kies een ontwerp
  • Voeg eventueel wijzigingen en opties toe met de Easy Configurator
  • Bestel de webshop
  • Verwerk de wijzigingen
  • Bekijk de webshop
  • Ga online met je eigen domein
  • Start met het verkopen van je diensten of producten

Laagste prijsgarantie

Een Magento E-commerce webshop heeft altijd een vaste prijs. Magento Monkey biedt een laagste prijs garantie, als je elders een offerte met een lagere prijs hebt gekregen voor een Magento webshop, garanderen zij hetzelfde voor lager. Vul het online formulier in waar je de offerte toevoegt.

Reviewspotter

Heb jij makkelijk voldoende klanten getrokken met je Magento Monkey webshop of valt het bezoekersaantal en de verkoopcijfers tegen? Laat hier je review achter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Magento Monkey teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Magento Monkey

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Magento Monkey? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Magento Monkey achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *