Magic Hospitality Manager Ervaringen

Magic Hospitality Manager

Wie gaat trouwen of een ander groot evenement wil organiseren, wordt vaak geconfronteerd met talloze beslissingen. Soms is het zelfs onmogelijk om tussen de bomen door het bos te zien, ook al ben je een ervaren feestplanner. Daarom kan het verstandig zijn om een event manager of een compleet hospitality-systeem in te schakelen.

Magic Hospitality Manager is een hospitality manager die gebruikt kan worden voor het organiseren van vergaderingen, feesten, bruiloften en andere evenementen. Maar wat doet zo’n systeem precies voor je? En wat zijn de ervaringen en beoordelingen van echte gebruikers? Op Reviewspotter lees je het.

Wat is Magic Hospitality Manager?

Magic Hospitality Manager is een hospitality-systeem waarmee je verschillende evenementen kunt plannen. Het bedrijf is begonnen met bruiloften maar inmiddels kun je er ook andere activiteiten mee organiseren, denk aan vergaderingen, partijen en andere sociale gelegenheden. Met Magic Hospitality Manager kun je offerte aanvragen doen, an evenement plannen en het eventbeheer beheren. Op de dag zelf van het feest of event levert het systeem een (digitale) planning om ervoor te zorgen dat alles optimaal verloopt.

The Differences Between a Good & Great Hospitality Manager met Dr. Mike Oshins

Voor wie is Magic Hospitality Manager?

Magic Hospitality Manager is bedoeld voor iedereen die een evenement organiseert, of dat nu voor het bruidspaar zelf is, de feestgangers of de locatie waar het evenement gehouden wordt. Meestal werkt Magic vooral samen met de beheerders van de locatie. Zij kunnen met de hospitality manager alles van begin tot einde regelen, van het idee tot de facturatie. Hun gasten en klanten kunnen dan via hun website alles zelf regelen of hun voorkeur aangeven. Of het nu gaat om de leverancier van de taart of het merk champagne dat geschonken moet worden.

Omdat Magic wordt gebruikt, kost het de locaties veel minder tijd aan administratieve zaken, wat ze kunnen besteden aan hun gasten en klanten. Volgens Magic zelf levert het systeem locatie-eigenaren een tijdbesparing van 80% en een toename van het aantal offertes met 65%. Magic wordt gebruikt in verschillende kastelen, beachclubs, buitenplaatsen, landgoederen, brasserieën, hotels en partycentra in Nederland. Enkele locaties die met Magic werken zijn Beachclub No5 in Zandvoort, Kasteel Kerckebosch in Zeist en Buitenplaats Amerongen.

Wat kun je allemaal regelen met Magic Hospitality Manager?

De makers van Magic noemen het systeem de meest complete en unieke hospitality manager. Met dit systeem kunnen alle benodigde zaken en planningen geregeld worden. Hieronder vallen volgende zaken:

 • online offerteplanner
 • zaalbeheer
 • agenda
 • klantenbeheer
 • online betalen
 • facturatie
 • (automatische) emails
 • to-dolijsten
 • keukenlijsten en partysheets
 • statistiek voor analyse
 • backup in de cloud
 • ondersteuning: Magic biedt 24 uur per dag ondersteuning en je hebt je eigen persoonlijke accountmanager.

Bovendien werken de medewerkers van Magic altijd door aan het verbeteren van hun services, met nieuwe mogelijkheden, updates, modules en uitbreidingen.

Wat is het verschil tussen de event manager en meeting manager?

Magic biedt zowel een event manager als een meeting manager aan. Hoewel er verschillen zijn, zijn er ook gelijkenissen. Met de event manager organiseren we evenementen, waarmee offertes gemaakt worden en alles wat bij het evenement komt kijken geregeld wordt, zoals keukenlijsten en draaiboeken. De meeting manager is daarentegen speciaal bedoeld voor vergaderingen. En locaties kunnen met de meeting manager vergaderarrangementen aanbieden op hun eigen website. Klanten kunnen vervolgens offertes aanvragen en hun vergadering online beheren.

Hoe kun je contact maken met Magic?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Magic Hospitality Manager teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Magic Hospitality Manager

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Magic Hospitality Manager? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Magic Hospitality Manager achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *