Mailbird Ervaringen

Mailbird

Heb je behoefte aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in e-mailinnovatie? Dan is Mailbird misschien iets voor jou. Kijk op Reviewspotter voor klantervaringen van Mailbird.

Wat is Mailbird?

Mailbird is een bedrijf dat zich op het gebied van e-mailinnovatie bezighoudt. Volgens de bedrijfsinformatie bestaat het team uit briljante e-mail innovatie nerds.

Wachtwoord vergeten

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Mailbird slaat om veiligheidsredenen geen gebruikerswachtwoorden op. Om je wachtwoord terug te krijgen, moet je dit doen via je e-mailprovider. Ga op de website van je e-mailprovider naar de link “Wachtwoord vergeten” en volg vervolgens de instructies.

E-mails opslaan

Je kunt je e-mails opslaan in een eml-indeling door deze in Mailbird te selecteren. Klik daarna op de kleine driehoek die onderaan de koptekst van het bericht op de website van Mailbird staat.

Mobiele versie

Momenteel is er alleen een Windows-desktopversie van Mailbird beschikbaar. Het bedrijf heeft geen mobiele versie. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar Android mobiele ondersteuning, maar er is op dit moment nog geen ETA voor de introductie beschikbaar. Zodra er meer informatie over is, zullen de gebruikers hiervan op de hoogte worden gesteld.

License Key

Ben je benieuwd hoe je je Mailbird License Key kunt vinden? Je kunt gebruik maken van de licentie-ophaalfunctie. In de voettekst en in de Mailbird-app vind je een link voor het ophalen van licenties. Vul het e-mailadres in dat je hebt gebruikt bij de aankoop van Mailbird middels het ophaalformulier. Je zult binnen een paar seconden een e-mail ontvangen met je licentiecode.

Back-up van Mailbird Business

Er is een back-up functie beschikbaar voor Mailbird Business. Het volgende moet je doen om een back-up te maken met Mailbird: open je bestandsverkenner, ga naar je lokale schijf en kopieer de Mailbird-map die hier is opgeslagen. Zorg ervoor dat je Mailbird-app afgesloten is. Daarna installeer je Mailbird op je nieuwe pc. Nadat de installatie is voltooid, ga je weer naar dezelfde locatie als hierboven is beschreven. Op je nieuwe pc overschrijf je de bestaande Mailbird-map met de back-up die je van je oude hebt gemaakt. Daarna kun je Mailbird op je nieuwe pc openen en gebruiken met al je instellingen en e-mails. Bekijk de website van Mailbird voor een duidelijk voorbeeld met screenshots van het proces.

Wat zijn de klantervaringen?

Als je al klant bent bij Mailbird, zou je misschien je mening willen delen op deze pagina. Geef je een positief of negatief advies over Mailbird? Hoe is jouw ervaring met de service? Heb je de klantenservice gebruikt? Heb je hieraan voldoening gehad? Zou je in de toekomst vaker zaken willen doen met Mailbird? Door jouw inbreng kan Reviewspotter het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven. We waarderen het enorm als je jouw ervaring hier deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Mailbird teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Mailbird

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Mailbird? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Mailbird achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *