Makelaarzoeker.nl Ervaringen

Makelaarzoeker.nl

Makelaarzoeker.nl is een website waar u gemakkelijk een makelaar kunt vinden bij u in de buurt. Dit kan een verkoopmakelaar of een aankoopmakelaar zijn, al hebben de meeste makelaars zich gespecialiseerd op beide gebieden. De makelaars op Makelaarzoeker.nl zijn aangesloten bij een van de volgende beroepsverenigingen: NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs), VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) of Vastgoedpro. De NVM is de grootste vereniging in Nederland, opgericht in 1898 met 4100 aangesloten makelaars. De VBO is de tweede grootste vereniging, opgericht in 1985 met 1100 aangesloten kantoren. Vastgoedpro is een relatief kleine vereniging opgericht in 2009 met 624 leden.

Als u op Makelaarzoeker.nl zoekt naar een makelaar, krijgt u informatie over maximaal drie makelaars. De informatie is volledig vrijblijvend. Makelaarzoeker.nl is online te vinden op makelaarzoeker.nl en te bereiken op telefoonnummer: +31 88 – 700 99 11. De e-mail is: info@makelaarzoeker.nl Het kamer van koophandel nummer is: KvK: 66566584. Dit staat op naam van iQ Makelaars B.V., opgericht in 2016 met 2 werknemers. Het adres van iQ Makelaars B.V. is Clerqstraat 34, 7609 RG in Almelo, en het telefoonnummer is 088 7009999. De bedrijfsnaam is Iq Aankoopmakelaars Iq Makelaar Iq Franchise Tophuizen Holland Tophuizen Nederland Expat Homes Holland Dutch Realtor Iq Hypotheken Makelaarzoeker Rd Makelaars Makelaarsleads en de website is iqmakelaars.nl. De e-mail is almelo@iqmakelaars.nl.

Reviews, ervaringen en beoordelingen

De reviews, ervaringen en beoordelingen van zowel Makelaarzoeker.nl als iQ Makelaars B.V. zijn over het algemeen positief. De bedrijven scoren gemiddeld 4,5 sterren van de 5, gebaseerd op 338 stemmen. Dit betekent dat de meeste klanten een positieve ervaring hebben gehad met de bedrijven, of -in het geval van Makelaarzoeker.nl- met de makelaar naar wie Makelaarzoeker klanten verwijst. Funda beoordeelt de VBO en de NVM met 4,5 sterren, Google geeft de NVM echter slechts 1,5 ster. Vastgoedpro krijgt 4 tot 5 sterren, gebaseerd op slechts een paar stemmers (1 tot 3).

Jouw ervaring

Heb je zelf een ervaring met Makelaarzoeker.nl of iQ Makelaars B.V.? Laat deze ervaring achter door middel van het invullen van een beoordeling/review. Jouw review helpt anderen bij het vinden van het juiste bedrijf, dus wij waarderen jouw hulp zeer. Ook jouw ervaring helpt onze bezoekers bij het zoeken naar wat ze nodig hebben. Hoe meer beoordelingen wij ontvangen, hoe beter we ook jou van dienst kunnen zijn. Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling.

Twee diensten van MBS Brandwachten B.V. uitgelicht in beeld

Makelaarzoeker.nl is een handige website waarmee je gemakkelijk een makelaar kunt vinden die bij jou in de buurt is. De makelaars die hier toegankelijk zijn, zijn verbonden aan brancheorganisaties zoals de NVM, VBO of Vastgoedpro. Maximaal drie makelaars kunnen worden bekeken met volledig vrijblijvende informatie. De bedrijven met deze website, Makelaarzoeker.nl en iQ Makelaars B.V., ontvangen over het algemeen positieve reviews, ervaringen en beoordelingen. Als je zelf ervaring hebt met een van de bedrijven, kun je dit achterlaten met behulp van een beoordeling/review. Jouw review helpt anderen bij het vinden van het juiste bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Makelaarzoeker.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Makelaarzoeker.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Makelaarzoeker.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Makelaarzoeker.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *