Malwarebytes Ervaringen

Malwarebytes – Reviewspotter voor cyberbedreigingen

Bent je op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is in het opsporen van cyberdreigingen? Malwarebytes stelt gespecialiseerd te zijn in het vernietigen van deze geavanceerde bedreigingen. Op deze pagina van Reviewspotter kun je de ervaringen van klanten lezen en je eigen review achterlaten. Wat is Malwarebytes precies?

Malwarebytes stelt gespecialiseerd te zijn in het bestrijden van cyberdreigingen. Het programma helpt vertrouwen te herstellen. Volgens het bedrijf zijn traditionele antivirusprogramma’s inmiddels ontoereikend. Het bedrijf stelt de meest recente bedreigingen tegen te kunnen gaan voordat andere programma’s het bestaan ervan hoeven te kennen. De software is beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, Chromebook, Privacy, Browser Guard en AdwCleaner.

Malwarebytes 4 review – Getest tegen Malware

Deze organisatie richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt. Voor particulieren blokkeren zij onder andere virussen, kwaadaardige websites, malware, hackers en ‘ransomware’, dat normaal gesproken niet tegen kunnen worden gehouden door antivirusoplossingen. Voor zakelijke klanten stelt Malwarebytes om beschermd te zijn op alle plekken ter wereld. Hierbij kun je op de website meer informatie achterhalen waarom dit zo is.

Er zijn open campussen waar studenten hun kennis en informatie kunnen vergaren. Het is echter moeilijk de gevoelige studentengegevens, financiële informatie en intellectueel eigendom te beschermen tegen cybercriminelen als deze op kwetsbare apparaten worden opgeslagen en gedeeld tussen afdelingen. Bovendien maken gebruikers vaak verbinding met onbeveiligde netwerken en apparaten.

Bedrijven hebben vaak te maken met krap budget en een slanke infrastructuur. Krimpende fondsen en stijgende kosten zorgen ervoor dat je achterblijft met verouderde apparatuur en een tekort aan mensen voor de IT-afdeling. Er wordt je gevraagd om een diverse mix aan apparatuur te ondersteunen, van schoolapparatuur tot apparatuur van studenten. Dit bevat zowel oude als nieuwe apparaten die draaien op verschillende besturingssystemen. Elk bedrijf heeft haar eigen softwareverwerkingsrisico’s.

Er wordt aangegeven dat er geen voorspelbare seizoeninfecties voor pc’s, smartphones, tablets en bedrijfsnetwerken zijn. Er zijn altijd technische complicaties, maar Malwarebytes stelt je oplossingen aan te bieden. Wat is malware precies? Malware of ‘kwaadaardige software’ is een verzamelnaam voor elk schadelijk programma of elke schadelijke code voor systemen. Vijandige, opdringerige en opzettelijk vervelende malware probeert computers, computersystemen, netwerken, tablets en mobiele apparaten binnen te dringen, te beschadigen of uit te schakelen, vaak door gedeeltelijke controle over de werking van een apparaat over te nemen. Net als de menselijke griep verstoort het de normale werking.

De malware is zichtbaar als jouw computer afwijkend gedrag gaat vertonen. Er zijn duidelijke signalen om te doorgronden of jouw bedrijf last heeft van malware. Je computer zal onder andere vertragen. Een van de belangrijkste effecten van malware is het verlagen van de snelheid van jouw besturingssysteem, of je nu op het internet surft of alleen jouw lokale applicaties gebruikt.

Malwarebytes stelt op dagelijkse basis meer dan 8.000.000 miljoen bedreigingen te vernietigen. Er worden per maand gemiddeld 187 miljoen scans uitgevoerd. Malwarebytes wordt per dag 247.000 keer geïnstalleerd. Er wordt support geboden op verschillende onderwerpen, die je kunt lezen op de website.

Klantervaringen bij Malwarebytes

Ben je al klant bij Malwarebytes? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. We stellen het op prijs als je je visie deelt op de pagina van Reviewspotter. Je helpt een heleboel mensen een verstandige keuze te maken om wel of niet in zee te gaan met dit bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Malwarebytes teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Malwarebytes

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Malwarebytes? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Malwarebytes achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *