Mijn Kwaliteit van Leven Ervaringen

Mijn Kwaliteit Van Leven

Als je betrokken bent bij het verzorgen van anderen, of als je zorg nodig hebt, of als je algemeen bewust bezig bent met zorg en welzijn, kunnen inzichten over hoe het met je gaat handig zijn. Welke kwaliteit heeft jouw leven, en welke maatregelen kun je nemen om deze te verbeteren? Om een betere blik te hebben op dit thema, kun je deelnemen aan de onderzoeken van Mijn Kwaliteit Van Leven. Hiermee krijg je meer inzicht, en beoordelen ze de kwaliteit van leven in Nederland op landelijk niveau, wat de zorg in de toekomst kan verbeteren. Op Reviewspotter kun je lezen hoe anderen het ervaren om hieraan mee te doen.

Over Mijn Kwaliteit Van Leven

Website Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland samen met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, KBO-PCOB en NOOM. Het is een landelijk initiatief dat wil aantonen hoe goede zorg eruit ziet. Door het invullen van de vragenlijsten verbeteren zij de zorg in Nederland. Zij analyseren de resultaten op gemeentelijk, regionaal en landelijk niveau. De geanonimiseerde resultaten worden getoond aan zorgorganisaties, gemeenten en beleidsmakers.

Oudere mensen over de kwaliteit van leven

Mijnkwaliteitvanleven.nl roept mensen op om tweemaal per jaar een online vragenlijst in te vullen over hun persoonlijke situatie, mogelijkheden en beperkingen. Het geeft ook duidelijk inzicht in wat je voor hulp en ondersteuning nodig hebt, en waar je het meeste aan toe bent. Met name worden oudere mensen opgeroepen die denken aan een gezonde levensstijl, een chronische aandoening of beperking hebben, of die zorgen voor hun kind, partner, andere familieleden of bekenden.

Mijn Kwaliteitsmeter

Als je de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je binnen 48 uur een persoonlijk overzicht, ook wel bekend als de ‘Mijn Kwaliteitsmeter’. Dit overzicht geeft een duidelijk beeld wat goed gaat en wat nog beter kan. Dit kan je helpen om je voor te bereiden op een gesprek met de gemeente, zorgverlener of je familie.

Meedoen

Om mee te doen aan de onderzoeken, kun je jezelf op de site aanmelden en de vragenlijst invullen. Mocht je vragen hebben over MijnKwaliteitvanleven.nl of over zorg en ondersteuning, dan kun je contact opnemen met het Nationale Zorgnummer op 0900 23 56 780 (€0,20 per gesprek). Dit is van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Klachten

Het is een volledig vrije keuze om mee te doen aan de onderzoeken. Als je niet langer de behoefte voelt om mee te doen, kun je je eenvoudig afmelden door een e-mail te sturen naar de redactie. Ook kun je je bij de uitnodigingen voor een vragenlijst uitschrijven door op de betreffende link te klikken.

Jouw mening over Mijn Kwaliteit Van Leven

Hoe ervaren anderen het om de vragenlijsten van Mijn Kwaliteit Van Leven in te vullen? Kunnen deze meer inzicht geven in je welzijn? Laat hieronder jouw mening horen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Mijn Kwaliteit van Leven teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Mijn Kwaliteit van Leven

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Mijn Kwaliteit van Leven? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Mijn Kwaliteit van Leven achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *