Mindfulness voor het Dagelijkse Leven Ervaringen

Mindfulness voor het Dagelijkse Leven

Op zoek naar een manier om je rust te herwinnen? Heeft stress jouw leven gegrepen? Dan biedt de cursus Mindfulness voor het Dagelijkse Leven wellicht een oplossing. In dit artikel lees je meer over deze cursus en de verzorgende organisatie, zoals gepubliceerd door Reviewspotter.

Wat is Mindfulness voor het Dagelijkse Leven?

Mindfulness voor het Dagelijkse Leven is een oefening bedacht door de Happy with Yoga Academy. In slechts 15 minuten kun je weer rust vinden in je hoofd. Ook leer je om meer in het nu te zijn, zodat je meer kunt genieten. Specificaties over deze cursus kun je vinden op hun website. Is de cursus niet naar je zin? Geen probleem. Stuur dan een e-mail naar hun klantenservice voor een oplossing.

Doelgroep

Volgens Rolf, de eigenaar, kunnen mensen met een burn-out, stress, depressie of veel piekeren baat hebben bij het volgen van de cursus. Ook voor iedereen die meer focus, creativiteit en geluk wilt, is Mindfulness voor het Dagelijkse Leven een verstandige keuze. Let op: bij fysieke of mentale klachten is het raadzaam eerst een bezoek te brengen aan de huisarts.

Negatieve gedachten

Het leven is lastiger als je je hoofd vol negatieve gedachten hebt. Uit onderzoek blijkt dat bijna 100% van de gedachten hetzelfde zijn als de dag ervoor. En een groot deel daarvan is negatief. Voor sommige mensen wordt het leven daardoor ondraaglijk. Maar liefst een derde van de mensen ervaart psychische problematiek, terwijl velen kampen met Burn-out verschijnselen.

Toegangsinformatie

Na registratie heb je een eigen account. De cursussen zijn beschikbaar op elk soort apparaat en je kunt het zo vaak bekijken als je wilt. Ook krijg je toegang over het ledengedeelte. Gaat er een programma offline? Dan word je daarvan op de hoogte gebracht. Betalingen zijn mogelijk via iDEAL, creditcard, Bancontact, Mister cash of Paypal en worden altijd via een beveiligde verbinding verricht.

Extra informatie

Ook Yoga docenten kunnen deelnemen aan de cursussen. Het is echter niet de bedoeling er yoga instructeur mee te worden. Technische problemen? Mail dan naar de klantenservice: info@happywithyoga.com. Ook als je je account wilt verwijderen of je wachtwoord bent vergeten, kun je daar terecht. Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ voor een nieuwe aanvraag.

Klantervaringen

Heb jij al ervaring met Mindfulness voor het Dagelijkse Leven? We zouden het zeer op prijs stellen als je je klantervaringen deelt met Reviewspotter. Jouw input helpt ons om objectief en onafhankelijk te blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Mindfulness voor het Dagelijkse Leven teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Mindfulness voor het Dagelijkse Leven

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Mindfulness voor het Dagelijkse Leven? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Mindfulness voor het Dagelijkse Leven achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *