Mkbrecht.nl Ervaringen

Mkbrecht.nl

Heb je rechtelijke ondersteuning nodig? Juridische zaken zijn vaak geavanceerd als je er geen kennis van hebt. Mkbrecht.nl biedt juridische diensten aan. Misschien dat dit bedrijf je van dienst kan zijn. Bekijk op Reviewspotter wat de ervaringen zijn die bekend zijn over deze firma.

Wat is Mkbrecht.nl?

Mkbrecht.nl is een bureau dat zich bezig houdt met juridische aangelegenheden. MKBrecht heeft 4 vestigingen in Nederland. Deze kantoren vind je in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen. De bedrijfsvoering wordt omschreven als performant, persoonlijk & hands-on. Deze organisatie is al sinds 2001 actief. Ze begonnen als no-nonsense juridisch bedrijf. Ze beweren nog steeds dit te zijn. Ze hebben graag een persoonlijke band met hun klanten. Dit realiseren ze door middel van omvattende analyses en betrouwbare oplossingen. Er wordt niet gesproken met lastig taalgebruik, maar gebruiken toegankelijke woorden om iedereen te begrijpen. Ze uitleggen graag hoe juridische terminologie in elkaar steekt. Je zult dan altijd precies weten waar je aan toe bent. Ze combineren kennis van zaken met een ondernemende mentaliteit. Ondernemers krijgen volgens hun snel antwoord en dat tegen lage tarieven. Je kunt direct contact opnemen per telefoon.

Grotenhuis Diensten

Voor starters is er de mogelijkheid om een starterspakket af te sluiten. Je kan hiervoor een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Ook is het mogelijk om een offerte op te vragen. De service bestaat uit een conceptronde, aanpassingsronde en definitief document. In de conceptfase zal er gefactureerd worden. Dit doen ze zodat je weet waar je voor betaalt. Er wordt tussen de 2 en 3 uur gespendeerd aan het maken van het juiste document. Voor een eenmanszaak worden onder meer algemene voorwaarden, een opdrachtbevestiging en AVG-documenten gecreëerd. Daarnaast worden ook een privacy statement, disclaimer en cookie verklaring geregeld. Voor een VOF wordt onder meer een officieel vennootschapscontract samengesteld. Een Besloten Vennootschap heeft onder andere een brief verlaging DGA en privacy statement nodig.

Rechtshulp & Juridisch advies

Heb je een rechtszaak aan te gaan? Dan staat het jou vrij te bepalen hoe het bedrijf je kan helpen. Ze kunnen bijvoorbeeld de onderhandeling met de tegenpartij in gang zetten en onderhouden. Ook kan er worden opgetreden als er een procedure is begonnen. Dossiers kunnen makkelijk worden aangemeld op de website. Er wordt aangegeven dat ze proberen je dezelfde dag nog te benaderen. Jij kunt zelf ook contact opnemen met advocaten en/of bedrijfsjuristen. Samen kunnen jullie een orientatiegesprek aangaan.

Zaak aanmelden

Via de website kan de zaak worden aangemeld. Je dient hierbij enkele gegevens in te vullen. Allereerst moet de naam van de onderneming worden ingevoerd. Daarna worden je naam, een e-mailadres en telefoonnummer gevraagd. Als laatste kun je de reden van contact opnemen omschrijven. Je kunt eventueel details toevoegen zodat er een zo goed mogelijke reactie wordt gegeven.

Klantervaringen

Heb je al gebruik gemaakt van de Juridische diensten van Mkbrecht.nl? We zijn erg benieuwd hoe jij deze onderneming beoordeelt. We zouden het zeer op prijs stellen als je je mening deelt middels een review op deze pagina. Op deze manier draag jij bij aan het grootste bedrijf op het gebied van objectieve bedrijfsreviews, Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Mkbrecht.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Mkbrecht.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Mkbrecht.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Mkbrecht.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *