MyFonts Ervaringen

Reviewspotter: Fonst.com

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u desktop- en weblettertypen kunt bekijken en downloaden? Fonst.com lijkt een interessante optie. Lees hier meer over wat klanten ervaren en hoe Fonst.com werkt.

Wat is Fonst.com?

Fonst.com is een winkel van Monotype. Ze hebben meer dan 150.000 desktop- en weblettertypen die je kunt bekijken, kopen en downloaden. U kunt ook leren over nieuwe lettertypen en andere typografische tips en technieken. Monotype helpt fabrikanten van consumentenelektronica, onafhankelijke softwareleveranciers, creatieve professionals en bedrijven wereldwijd met het verbinden van hun producten, diensten, inhoud en merken met bedrijven en consumenten. Je kunt meer leren over het gebruik van lettertypen in print, internet, mobiel en meer.

Goederen en diensten

Monotype biedt aangepaste lettertypen. Als je op zoek bent naar aangepaste lettertypen of als je jouw eigen lettertypen wilt maken, kunnen zij je helpen. Het bedrijf heeft licentie opties voor elk type organisatie en gebruiker. U kunt gebruik maken van een gratis service, waarmee je lettertypen voor je huisstijl kunt specificeren en vermelden. Daarnaast kunnen ze lettertypen ook converteren naar verschillende formaten.

Bedrijven en Consumenten

Monotype helpt fabrikanten van consumentenelektronica met het verbinden van hun producten, diensten, inhoud en merken met bedrijven en consumenten. Ze bieden ook manieren om waarde toe te voegen aan uw producten met lettertypen en technologie. Als u interesse heeft in Fonst.coms diensten, kunt u een offerte op maat aanvragen via een online formulier. Daarnaast kunnen bedrijven speciale prijzen krijgen en via een factuur betalen.

Contactmogelijkheden

Als u vragen, opmerkingen of feedback heeft voor Monotype, kunt u contact opnemen via Twitter, Facebook, Dribbble en e-mail. U kunt ook de supportpagina raadplegen als u technische ondersteuning nodig heeft bij de producten. Wat zijn de klantervaringen? Deel uw beoordeling over Fonst.com met Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen MyFonts teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met MyFonts

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over MyFonts? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over MyFonts achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *