myPOS Ervaringen

myPOS – Goedkope POS Terminals, Instant Payout & Business Account – Klaar voor een Review & Walkthrough

Ben je op zoek naar een bedrijf dat het mogelijk maakt dat je overal en altijd betalingen kunt verwerken? Zowel online als offline? Wellicht is myPOS de oplossing voor jou. Bezoek de pagina van Reviewspotter om te zien wat de klantervaringen zijn over myPOS.

Wat is myPOS?
MyPOS biedt bedrijven betaaldiensten aan via mobiele apparaten. Hierbij kunnen betalingen zowel fysiek als online worden verwerkt met lage transactietarieven samen met een geweldige service, die ook nog eens zonder dure servicecontracten en abonnementen komt. De myPOS betaalterminals zijn volgens het bedrijf betaalbaar en kunnen werken in Nederland, België en vele andere landen in Europa. Locaties waar myPOS aanwezig is zijn Londen, Amsterdam, Sofia, Milaan, Barcelona, Antwerpen en Parijs.

In de online winkel van myPOS vind je creditcardlezers die voorzien zijn van een volledige set aan functionaliteiten. Met de POS-terminals maak je jouw bedrijf los van maandelijkse kosten of bindende contracten en kun je kaart-, contactloze, mobiele en online betalingen accepteren. De POS-terminals koop je via de website van myPOS. Hier vind je ook de prijzen.

Branches

Branches die de diensten en producten van myPOS goed kunnen gebruiken, zijn taxi- en vervoersdiensten, eet- en drinkgelegenheden, detailhandel en winkels, hotel- en accommodatievoorzieningen, ontspanning en recreatie, professionele dienstverlening en e-commerce.

myPOS Mini

De myPOS mini is volgens het bedrijf even multifunctioneel als compact. Het apparaat fungeert als een kleine creditcardlezer die ook als een stand-alone POS-terminal kan worden gebruikt. Het is uitgerust met alle kaartcommunicatiepoorten, inclusief NFC-lezer en slimme apparaten. Daarnaast is de myPOS Mini papierloos en geeft het elektronische bonnen uit die je per sms of e-mail naar je klanten kunt verzenden. De draadloze verbinding van het apparaat werkt door middel van een gratis datasimkaart of WIFI. Daardoor is het voor de meeste bedrijven een betrouwbare creditcardlezer. Kijk op de website voor de andere kaartbetaalautomaten die myPOS aanbiedt als je er zeker van wilt zijn dat je het juiste apparaat voor jouw bedrijf kiest.

Betaalmethodes

De producten van myPOS kunnen op verschillende manieren worden betaald. Zo staan er op de website iDEAL, Mastercard, Maestro en American Express vermeld. Voor alle andere betaalmethodes kun je het beste op de website van myPOS kijken.

Contactmogelijkheden

Als je met het bedrijf in contact wilt komen, dan kan dit op verschillende manieren. Er staan op de website van myPOS telefoonnummers vermeld voor verschillende landen, zodat je het juiste telefoonnummer kunt gebruiken. Daarnaast heeft myPOS ook een speciale FAQ pagina. Kijk daar voor je contact opneemt altijd even of je vraag hier beantwoord wordt.

Klantervaringen

Heb je al eerder een bestelling bij myPOS gedaan? Ben je tevreden geweest met de producten en de service? Staat je bij vragen goed geholpen? Wat zou jij zeggen als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven; positief en/of negatief? Ga je in de toekomst nog vaker iets bestellen bij myPOS? De gebruikers van Reviewspotter waarderen je reactie en mening zeer. Jouw feedback zorgt ervoor dat het de grootste objectieve en onafhankelijke bron op het gebied van bedrijfsreviews blijft.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen myPOS teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met myPOS

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over myPOS? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over myPOS achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *