Nationale Trombose Dienst Zelfzorg | NTD Ervaringen

Nationale Trombose Dienst Zelfzorg | NTD

Is de Trombose Zelfzorg van de Nationale Trombose Dienst een betrouwbare optie? Dat is een veelvoorkomende vraag als je de dienst tegenkomt. Trombose is een veeleisende aandoening en het is een uitdaging om hiermee om te gaan. Omdat je vaak naar de prikpost moet om je trombosewaarde te laten meten, kan het soms erg veel tijd in beslag nemen. Daarom biedt de NTD nu een online zelfzorgdienst aan. Hiermee kun je je waarden eenvoudig thuis meten met behulp van een prikapparaat. Wil je meer weten over deze dienst? Lees dan hier de reviews van anderen die de Trombose zelfzorg al gebruiken.

Over de Nationale Trombose Dienst

De dienst van de NTD is veruit de grootste online tromboseservice van Nederland. Ze wilden mensen met trombose een oplossing bieden voor de verplichte prikpostbezoeken. Daarom hebben ze deze online dienst ontwikkeld. Je kunt nu zelf eenvoudig je waarden meten, en krijgt automatisch een doseerschema. De NTD houdt ook contact met je apotheek en geeft regelmatig updates aan je arts of zorgverleners. Met de Trombose Zelfzorg staat er Nothing Holding Me Back!

Hoe werkt het?

Je begint met het invullen van je persoonsgegevens en een telefonisch gesprek. Tijdens het gesprek krijg je alle informatie over de dienst en kun je al je vragen stellen. Verder krijg je ook een korte online cursus en wordt er een afspraak gemaakt met een stollingsverpleegkundige. Nadat je het certificaat behaald hebt, komt de verpleegkundige langs met het meetapparaat. Je krijgt uitleg over het gebruik van het apparaat en hoe je al je gegevens kunt invullen op de website. De eerste weken word je begeleid door het doseerteam, daarna kun je zelf met de dienst aan de slag.

Voordelen Trombose Zelfzorg

  • Je hoeft nooit meer naar de prikpost
  • Je meet zelf eenvoudig al je INR waarde
  • Je hebt geen last meer van bloeduitstortingen
  • De prik kan eenvoudig mee op vakantie
  • Je houdt al je meetwaarde bij via de website
  • De website maakt een doseerschema aan de hand van je waarden
  • Je hebt altijd online inzicht in je waarden
  • De dienst wordt volledig vergoed door je zorgverzekering

Klantenservice Trombose Zelfzorg

De NTD heeft een eigen klantenservice met experts voor iedereen met vragen. Je kan na inschrijven ook gebeld worden en al je vragen stellen. Voor iedereen die zich nog niet wil inschrijven is er een telefoonnummer op de website te vinden. Ook kun je per mail contact opnemen. Op de website staat echter al veel informatie, dus check hier altijd eerst voordat je contact opneemt.

Jouw ervaringen met Trombose Zelfzorg

Maak je gebruik van de Trombose Zelfzorg? Kun je nu zelf je waarden meten? Vertel het anderen in een review! Is de dienst veilig en betrouwbaar? Zijn alle stappen duidelijk uitgelegd? En zou je de Trombose Zelfzorg aanraden? Laat je ervaring weten in een beoordeling!

Is het veilig en betrouwbaar? Wat vinden anderen van de Trombose Zelfzorg van de NTD? Lees hier hun ervaringen in reviews en beoordelingen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Nationale Trombose Dienst Zelfzorg | NTD teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Nationale Trombose Dienst Zelfzorg | NTD

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Nationale Trombose Dienst Zelfzorg | NTD? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Nationale Trombose Dienst Zelfzorg | NTD achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *