Neat Ervaringen

Wat is Neat?

Neat is een bedrijf dat door ondernemers is gemaakt voor ondernemers. De zaken die men bij Neat doet zijn altijd dynamisch en in beweging; van een idee tot de eerste verkoop tot uitbreiding wereldwijd. Volgens het bedrijf staan ze garant voor financiële ervaring die met alle gebruikers mee evolueert. In tegenstelling tot traditionele banken, die volgens Neat niet gebouwd zijn voor de nieuwe economie, willen ze hiermee kunnen inspelen op de veranderende wereld.

Geschiedenis

Neat werd in 2015 opgericht door David Rosa en Igor Wos. Davids carrière begon bij de American Banking Company Citi waar hij hun jongste algemeen directeur in Azië werd. Vervolgens was hij medeoprichter van de Aziatische tak van Integral Capital Management en verkocht hij deze in 2014 om zich helemaal te richten op fintech. David heeft een Bachelor in Economics van de London School of Economics en is een erkend ‘Responsible Officer’ onder de Hong Kong SFC. Igor begon zijn carrière bij het Centre for Doctoral Training in Financial Computing and Analytics van University College London, waar hij begon een platform te ontwikkelen voor algoritmisch handelen. Vervolgens vervoegde hij Fidessa, een leider in handels-, investerings- en informatieoplossingen. Igor heeft een BSc in ‘Computer Science’ van King’s College London.

Beveiliging

Neat staat bekend om het hoge niveau van beveiliging dat zij biedt. Ze hebben van de regering van Hongkong een prijs ontvangen voor de opening van rekeningen en werken met de beste cyberbeveiligingstechnologie om jouw geld veilig te houden. Neat heeft een Money Lenders-licentie en Money Service Operator-licentie in Hong Kong en is een FCA-goedgekeurde EMD-agent in het Verenigd Koninkrijk. Verder werkt Neat nauw samen met gereguleerde partners zoals PayrNet Limited en ePaylinks. Neat beweert dat je geld veilig is, aangezien het opgeslagen wordt op afzonderlijke bankrekeningen bij banken met een vergunning, zoals ICBC in Azië.

Klantervaringen

Heb je al vaker een bestelling bij Neat gedaan? Ben je tevreden? Zijn de medewerkers in staat om je te helpen? Wat zou jouw advies zijn over Neat? Je bijdrage is van grote waarde voor Reviewspotter, gespecialiseerd in objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Neat teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Neat

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Neat? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Neat achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *