Nextory Ervaringen

Laten we eens kijken naar Nextory

Wil je graag genieten van de vrijheid van ebooks en luisterboeken? Misschien is Nextory iets voor jou! Bijvoorbeeld via Reviewspotter kun je verschillende ervaringen over dit bedrijf achterhalen. Hier lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. Wat is Nextory precies?

Nextory biedt een uitgebreid aanbod aan e-books en luisterboeken. De variëteit aan boeken bieden unieke verhalen waarin je je kan verliezen. Er kan gekozen worden uit ruim 100.000 digitale boeken, waarvoor je maandelijks €11,99 betaalt. Mocht je twijfelen of het je bevalt, kan je kiezen voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Zonder enige verplichting kan je dan kijken of het aan je verwachtingen voldoet. Dit bedrijf is in 2015 opgericht in Stockholm, met als doel mensen meer lees- en luisterplezier te bieden in plaats van alleen maar surfen op het internet. De app van Nextory is zowel voor je laptop als telefoon te downloaden.

Wil je gebruik makenvan de diensten van Nextory? Dan moet je eerst een gebruikersaccount aanmaken. Hiervoor moet je een aantal contact- en betalingsgegevens aanleveren. Ook moet je kiezen voor een eigen wachtwoord. Daarna kan je de abonnementvorm kiezen die bij je past. Voordat je het akkoord geeft met de algemene voorwaarden is het verstandig ook een kijkje te nemen in het privacybeleid. Let wel, om een account aan te maken moet je 18 jaar of ouder zijn. Als je jonger bent vragen wij om toestemming van je ouders of verzorgers. Na het voltooien van het registratieproces volgt er een bevestiging.

Het assortiment aan e-books is enorm, veel meer dan je kan verwachten! Je kan daarom kiezen uit verschillende categorieën zoals detectives, thrillers en fantasy. Daarnaast biedt Nextory een uitgebreide bibliotheek waar je gemakkelijk keuze uit kunt maken. Ook geldt voor de luisterboeken dat je kan kiezen uit een brede variëteit. Een luisterboek is een geluidsopname van een voorgelezen boek. Oorspronkelijk was dit voor blinden, maar nu is het voor iedereen.

Ben jij al klant bij Nextory? Of heb je al eerder een digitale boek gekocht via dit platform? Dan zouden we graag willen weten wat jouw ervaringen hiermee zijn. Deel alsjeblieft een review om mee te helpen om een betrouwbaar beeld neer te zetten.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Nextory teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Nextory

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Nextory? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Nextory achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *