Norton by Symantec Ervaringen

Norton by Symantec – PC Security Review

Norton/Symantec levert antivirussoftware. Maar hoe goed is deze software voor antivirus? Is deze betrouwbaar? Makkelijk te gebruiken? Duur? Lees reviews van klanten om precies te weten te komen wat de ervaringen zijn met de Norton-producten. Maar waar komt Norton by Symantec vandaan?

Geschiedenis van Norton by Symantec

Norton/Symantec is het meest bekend voor hun anti-virussoftware, maar dat is niet waarmee het bedrijf begon. Symantec is in 1982 opgericht door Gary Hendrix en was oorspronkelijk gericht op kunstmatige intelligentie. In mei 1990 werden de plannen bekendgemaakt voor een fusie met Peter Norton Computing; een bedrijf dat utilities voor DOS ontwikkelde. Snel na de fusie, in 1991, kwam het gefuseerde bedrijf met het eerste antivirusproduct: Norton AntiVirus. Nu is het bedrijf gevestigd in Mountain View, Californië, in het Silicon Valley.

Hoe is Norton by Symantec groot geworden?

Norton/Symantec groeide uit in anti-virus en anti-malwaresoftware. Al in 1991 werd duidelijk dat veel computers geïnfecteerd waren met virussen – die verspreid werden via floppy disks en later ook via e-mail. Norton AntiVirus was het eerste anti-virus programma dat op grote schaal op persoonlijke computers geïnstalleerd werd. De resultaten waren zo positief, dat de verkoop ervan als een raket omhoog schoot, zowel in de zakelijke als in de privé markt. Wat Norton ook groot maakte, was het programma Norton 2000. Dit programma scande computersystemen op millenniumproblemen. Het werd massaal gebruikt en heeft ervoor gezorgd dat veel millennium bugs op tijd werden ontdekt. Bovendien ontdekten onderzoekers van Symantec een vroege versie van het virus Stuxnet, dat gebruikt werd om nucleaire complexen in Iran aan te vallen.

Aanwezigheid van Norton by Symantec

De producten en diensten van Norton by Symantec komen overal ter wereld voor. Waar de software in het begin alleen beschikbaar was voor DOS, is deze nu beschikbaar voor alle besturingssystemen. Hetzelfde geldt ook voor de beveiliging van complete servers. Norton-producten worden gebruikt voor het beveiligen van IT-infrastructuur door het Amerikaanse leger, overheidssystemen en commerciële bedrijven.

Reviews gemaakt door gebruikers

Gebruikerservaringen, zowel in de zakelijke als in de privé markt, zijn essentieel om een goed beeld te krijgen van de producten en diensten van Norton. Hoe is de prijs/kwaliteitverhouding? Vergt het veel kennis van zaken om de software te gebruiken? Online reviews geven antwoord op deze vragen. Door de ervaringen die in reviews staan, kan beter bepaald worden hoe deze en andere producten van elkaar verschillen. Als u ervaring heeft met de producten van Norton by Symantec, schrijf dan een review en deel uw ervaringen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Norton by Symantec teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Norton by Symantec

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Norton by Symantec? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Norton by Symantec achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *