Nuki Ervaringen

Reviewspotter: Nuki ervaringen

Heb je nodig een slot voor je huis? Of zoek je een slimme oplossing voor de toegang tot jouw bedrijf? Misschienheb je iets aan de producten en oplossingen van Nuki. Bekijk deze pagina om te zien welke onafhankelijke ervaringen er met Nuki bekend zijn.

Wat is Nuki?

Nuki verkoopt elektrische deursloten die je kunt bedienen via een app op je mobiele telefoon, tablet of smartwatch. Het slot maakt het mogelijk om de voordeur op afstand open te doen. De producten zijn te verkrijgen via de webshop of bij partners in de winkel. Er wordt steeds nadruk gelegd op het belang van innovatie bij dit bedrijf, waar fouten worden gebruikt om te leren.

Samurai at Work – onze diensten

  • Google Assistant Smart Home Action: Met dit systeem kun je op een gemakkelijke manier met je Google Assistant praten. Je kunt deze vertellen dat hij de deur moet ontgrendelen, openen of vergrendelen. Ook kun je de status van de deur opvragen.
  • Nuki Smart Lock: De Nuki Smart Lock wordt aan de binnenkant op een bestaand deurslot gemonteerd. Ongeveer 3 minuten later is het klaar om te gebruiken. Je toegangsrechten kun je instellen voor vertrouwde mensen. Zelf bepaal je altijd de status van je deur.

Installatieservice

Klanten kunnen gebruik maken van de installatieservice. Hiervoor moet je eerst een serviceboeking doen via de online shop van Nuki. Daarnaast kun je een videobelafspraak maken om de producten te laten controleren. Nuki fungeert vervolgens als tussenpersoon tussen de servicepartner en de klant.

Contactmogelijkheden

Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met de medewerkers van Nuki. Zo zijn er verschillende internationale telefoonnummers, kun je een e-mail sturen of een support aanvraag doen via een contactformulier.

Klantervaringen

Heb jij al ervaringen met Nuki? Wat vond je van de producten, de kwaliteit en de prijs? Deel jouw ervaringen via Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Nuki teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Nuki

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Nuki? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Nuki achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *