Off-gridcentrum Ervaringen

Off-gridcentrum

Ben je nieuwsgierig naar hoe klanten Off-gridcentrum hebben ervaren? Lees dan hun reviews op Reviewspotter.

Wat is Off-gridcentrum?

Het Off-gridcentrum helpt bij off-grid wonen (of off-grid vakantie). Dit betekent dat het niet aangesloten is op de infrastructuur, zoals riolering, stroomnet, internet en telefoonlijnen. Stroom komt vaak van zonnepanelen in combinatie met accu’s en andere stroomgeneratoren terwijl ondergrondse tanks het riool vervangen.

Gevestigd in Almelo, is Off-gridcentrum gespecialiseerd in de verkoop van off-grid benodigdheden. Sinds haar oprichting in 2019 biedt het bedrijf ondersteuning aan mensen die off-grid willen leven, door het verkopen van off-grid benodigdheden zoals zonnepanelen, droog-toiletten en waterzuiveringsmiddelen. Het bedrijf biedt ook informatie, trainingen en workshops om het off-grid wonen te promoten.

Hoeveel kost een Tiny House?

Off-gridcentrum biedt ook ondersteuning aan degenen die op zoek zijn naar oplossingen met betrekking tot ‘tiny houses’, campers en boten door het leveren van stroom- en/of toiletoplossingen. Tevens kunnen klanten advies krijgen over welke oplossingen de beste zijn voor hen.

Verzenden

Alle bestellingen worden gedaan met PostNL of DHL. Binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis, terwijl de verzendkosten voor België ongeveer 6 euro bedragen. Normaliter worden de bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Retouren

Indien u producten wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar Off-gridcentrum met uw ordernummer en vermeld wat u wilt terugsturen (de gehele bestelling of slechts een deel ervan). Na ontvangst van de e-mail, zal een retourlabel worden verzonden zodat u kosteloos producten kan terugsturen. U heeft 14 dagen de tijd om de producten te retourneren na het verzenden van de e-mail.

Terugbetaling

Wanneer de geretourneerde producten bij Off-Gridcentrum zijn aangekomen, zal binnen twee tot drie dagen het te ontvangen bedrag worden overgemaakt.

Afhalen

Op afspraak kunnen klanten ook producten afhalen bij de showroom. Het adres van de showroom is: Burgstraat 11, 7607 XJ Almelo. U kunt contact opnemen met Off-gridcentrum via telefoon of e-mail als u een afspraak wilt maken.

Ervaringen, reviews en beoordelingen

Als je een ervaring hebt met Off-Gridcentrum, geef dan een review of beoordeling op deze site. Door uw beoordeling en ervaring kunnen andere mensen de juiste aanbieder van een product of dienst vinden. Bedankt voor het achterlaten van uw waardevolle feedback!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Off-gridcentrum teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Off-gridcentrum

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Off-gridcentrum? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Off-gridcentrum achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *