O&O Software Ervaringen

O&O Software: Wat zijn de ervaringen?

Op zoek naar een bedrijf waar je softwareproducten kan kopen? Of ben je op zoek naar een organisatie die op maat gemaakte software kan realiseren? Kijk wat de ervaringen zijn van O&O Software; misschien is dit wel het bedrijf waar je naar op zoek bent.

Wat is O&O Software?

O&O Software is een Duitse software bedrijf dat deel uitmaakt van de O&O Groep. Deze organisatie bestaat uit vier bedrijven die zich richten op het ontwikkelen en verkopen van software, waarvan O&O Software GmbH de oudste is. In 2006 kocht O&O Software GmbH een meerderheidsbelang in acticom GmbH, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software voor mobiele telefoons en dat allemaal vanuit hun hoofdkantoor in Berlijn.

O&O produceert niet alleen software, maar ontwikkelt ook individuele, op maat gemaakte oplossingen voor hun klanten. Daarvoor is O&O Services GmbH in het leven geroepen, omdat zij bedrijfsapplicaties voor klanten aanbieden en hun jarenlange ervaringen kunnen gebruiken door in hun producten te investeren.

Handige wetenswaardigheden

O&O biedt betalingsmethoden aan die ook toepasbaar zijn als je geen creditcard hebt. Als je het gewenste softwareproduct hebt gekozen, kun je een betalingsmethode selecteren. Daarnaast biedt O&O ook geautoriseerde resellers waar je je softwareproducten kunt kopen, en kun je ook upgraden. Hiervoor moet je wel een geregistreerde eigenaar van het product zijn, maar als dit nog niet het geval is kun je dit alsnog regelen. Zij hebben ook een link op hun website staan waar je je product kunt registreren, of je kunt ook een registratiekaart sturen die met het productpakket is geleverd.

Het hoofddoel van O&O Software GmbH is het ontwikkelen van geavanceerde systeemtools voor Windows-besturingssystemen. Hun doel is om al deze Windows-gebruikers te voorzien van nuttige software, en kosten hierbij zoveel mogelijk te beperken. O&O is toegewijd om ervoor te zorgen dat veel mensen afhankelijk zijn van de functionaliteit en beschikbaarheid van hun computer, en biedt daarom ook op maat gemaakte oplossingen.

Contact opnemen met O&O Software

Wil je contact opnemen met O&O Software? Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt per e-mail contact opnemen via hun technische support desk (e-mailadres support@oo-software.com). Ook kun je contact opnemen via hun telefoonnummer +49 30 991 62 00, als het niet om technische support vragen gaat. Daarnaast kun je ook schriftelijk contact opnemen met O&O aan de Am Borsigturm 48, 13507 Berlijn, Duitsland.

Wat zijn de klantervaringen bij O&O Software?

Ben je al klant bij O&O Software? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe heb je samengewerkt met O&O Software? Ga je in de toekomst vaker samenwerken met O&O software? Zou je anderen aanbevelen om met O&O in zee te gaan? Jouw mening is goud waard. Als je je visie deelt, help je anderen om een weloverwogen beslissing te nemen. Reviewspotter zal dankzij jouw inbreng het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen O&O Software teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met O&O Software

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over O&O Software? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over O&O Software achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *