Outside Escape Ervaringen

Buiten ontsnapping

Wil je op een leuke manier de leukste plekken van een plaats ontdekken? Zoek je een leuk teamuitje? Bekijk dan eens wat er bekend is over Outside Escape. Wat is Outside Escape precies?

Volgens Outside Escape kunnen mensen hun mooiste stadsplekken ontdekken, terwijl ze samen raadselachtige verhalen oplossen. De routes, die in verschillende steden kunnen worden gelopen, worden gesitueerd op de website van Outside Escape. Het is een geweldige manier om met een team een avontuurlijk verhaal te beleven tijdens een stadswandeling. Geen reservering nodig en het kan op elk moment gestart worden, voor 1 tot 4 teams, waarvan de spelers minstens 12 jaar oud zijn. Een route is 2,5 kilometer en duurt ongeveer 2 uur. Vergeet niet je telefoon mee te nemen!

Het idee voor Outside Escape is bedacht door Martin en Vincent. Twee ondernemers die het leuk vinden om nieuwe dingen te bedenken en helemaal enthousiast worden als klanten met veel plezier de route lopen. Zij bieden organisaties ook ondersteuning als deze hun verhaal aan een breed publiek willen vertellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke Outside Escape op maat te bestellen.

We worden verteld dat dit ook een geweldig uitje is voor groepen tot ongeveer 60 personen. Elke teamspeler heeft de mogelijkheid om punten te scoren en een competitie te winnen. Dit kan gecontroleerd worden via het scorebord. Tijdens de route gaan we langs verschillende horecagelegenheden. Je kunt Outside Escape bestellen via de website of door een mailtje te sturen en je ontvangt een factuur. De kapitein van het team start het spel en de rest kan vervolgens beginnen met de toegangscode.

We houden rekening met speciale verzoeken. Er kan bijvoorbeeld begonnen worden met een lunch. Er kan ook een borrel als afsluiting plaatsvinden. Als er iets is waar je niet tevreden over bent, dan kun je binnen 14 dagen een klacht indienen door een mailtje te sturen naar info@outsideescape.nl. Heb jij een tocht gevolgd bij Outside Escape? Deel dan je ervaringen via een review op Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Outside Escape teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Outside Escape

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Outside Escape? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Outside Escape achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *