Overwin je Overgang Ervaringen

De Oplossing tegen Overgangsklachten

Lijd je aan lastige klachten door de overgang? Loop je soms tegen opvliegers, moeheid of angstige momenten aan? ‘Overwin je Overgang’ biedt je de oplossing! Wat is Overwin je Overgang? Deze digitale boeken geven je de kracht om in 27 dagen je overgangsklachten definitief de wereld uit te helpen. Ria Kamelle, de auteur de boeken, heeft er zelf een lange tijd mee getobd. Zij is geen arts of gezondheidscoach, maar wel een expert die ervaringen heeft opgedaan die vertaald worden in de boeken.

Deze boeken kunnen helpen bij vervelende klachten als opvliegers, vermoeidheid en angstgevoelens. Volgens ‘Overwin je Overgang’ is de overgang niet ziekte maar een transformatie. Door deze transformatie verandert men van een biologisch vruchtbaar leven naar een onvruchtbaar leven. Deze overgangsperiode bestaat uit drie fasen met een gemiddelde leeftijd van rond de 50 jaar wanneer de menstruatie stopt.

Doelgroep

Voordat je een bestelling doet is het goed om te weten wie de doelgroep is. Overwin je Overgang richt zich op vrouwen tussen de 40 en 65 jaar oud die last hebben van overgangsklachten. Sommige personen zijn jonger dan 40 jaar en hebben last van een pre-menopauze. In een van de boeken van Overwin je Overgang wordt hier meer over geschreven. Ook kan het voorkomen dat iemand na haar 65e nog last heeft van klachten, hierin wordt ook verder ingegaan. Soms kunnen de symptomen zelfs al optreden rond de leeftijd van 37 jaar.

Uniek programma

Het programma is uniek omdat er praktische tips geboden worden en objectieve educatie verstrekt wordt. De auteur combineert de ervaringen met inzichten die wetenschappelijk tot stand zijn gekomen. Leden van Overwin je Overgang maken deel uit van een Facebook community waar ze herkenning, steun, troost en erkenning vinden. Er worden handvaten uitgereikt om geestelijke en lichamelijke klachten te verhelpen.

Betalen en garantie

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Bancontact, Mister Cash, PayPal en creditcard. De betalingspagina heeft een SSL certificaat voor veilig betalen. Nadat je hebt betaald heb je toegang tot de boeken. Er is ook een garantie van 30 dagen niet goed geld terug. Als je niet tevreden bent of er zou iets niet kloppen moet je dit via een e-mail doorgeven.

Klantervaringen

Heb je al een bestelling gedaan bij Overwin je Overgang? Wij zouden graag weten wat je bevindingen bij dit bedrijf zijn. Heb je minder overgangsklachten? Zou je andere vrouwen aanraden om met de E-books aan de slag te gaan? Laat dan je ervaringen achter op de review pagina Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Overwin je Overgang teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Overwin je Overgang

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Overwin je Overgang? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Overwin je Overgang achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *