P1travel.nl Ervaringen

Een kijkje bij P1travel.nl

Op zoek naar tickets voor sportevenementen of andere events? Misschien is P1travel.nl iets voor jou. Lees op Reviewspotter wat de ervaringen met deze organisatie zijn.

Over P1travel.nl

Via P1travel.nl zijn officiële tickets te verkrijgen voor grote sportevenementen en concerten. Hierbij zijn voetbal, rugby, tennis, Formule 1 en American football gespecialiseerde sporten. Via de homepage van de website kan een zoekopdracht worden ingevoerd om de tickets te zoeken. Wanneer je een zoekopdracht hebt ingevoerd en op ‘zoeken’ hebt geklikt, worden officiële resellers aangezocht die jou op een veilige manier van je evenement kunnen laten genieten. Er is een vaste toewijzing voor elke evenement, wat inhoudt dat betrouwbare kaarten kunnen worden aangeboden. Bovendien worden er reizen geboekt waarbij 1 overnachting is inbegrepen.

Het team

De medewerkers van P1 Travel worden beschreven als jonge eventliefhebbers die erg gemotiveerd zijn en dat jouw unieke ervaring al voor het evenement begint. Ze streven ernaar om iedere klant de meest onvergetelijke herinneringen te geven. Daarnaast worden er officiële kaarten aangeboden. Hierbij kun je kiezen uit goedkope toegangsbewijzen of luxere hospitality arrangementen.

Boekingen

Het is mogelijk om je boekingen aan te passen aan je voorkeur, zodra je boekt. Soms worden er extra kosten gerekend. Wat betreft de bezorging, zijn er verschillende opties afhankelijk van de ticket categorie. Fysieke kaarten worden meestal een dag voor het evenement geleverd. E-tickets, flash Seats en mobiele tickets worden direct beschikbaar gesteld. Omdat gestolen of verloren tickets niet vervangen of terugbetaald kunnen worden, wordt er geadviseerd om je tickets goed te bewaren.

Prijzen

De prijs per product wordt per persoon vermeld, en bij boeking van meerdere producten krijg je te zien wat het totaalbedrag is. Er worden geen extra kosten bovenop de boekingsprijs gerekend. Er zijn geen extra kortingen voor studenten, kinderen of senioren. Betalen kan veilig met creditcards zoals Visa, American Express en Mastercard, of met iDEAL. Creditcardbetalingen worden wel een vergoeding van 3,5% gerekend.

Klantervaringen

Heb je ervaringen met P1travel.nl? Laat hieronder je review achter. Is het een veilig platform voor aankopen van kaarten? Is de organisatie tijdig geweest? Laat het weten in de reviews op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen P1travel.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met P1travel.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over P1travel.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over P1travel.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *