PanelClix Ervaringen

PanelClix

Als je op zoek bent naar een manier om anoniem je mening te geven over verschillende onderwerpen, dan kun je de onderzoeken van PanelClix proberen. Je kan hiermee ook nog eens geld verdienen, dus dit is zeker de moeite waard. Of PanelClix echt de moeite waard is, lees je bij Reviewspotter.

Over PanelClix

PanelClix is een apart opererend bedrijf, opgericht in december 1999 in Amsterdam. Ze bouwen en beheren een internationaal online panellidmaatschap, voor allerlei marktonderzoeksbureaus en instellingen. Momenteel hebben ze eigen panels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bedrijven gebruiken PanelClix om onderzoeken uit te voeren en consumenten kunnen zich aanmelden om mee te doen. PanelClix is lid van Marktonderzoekassociatie (MOA) in Nederland en Esomar, de Europese overkoepelende organisatie van marktonderzoeksbureaus.

Hoe Verdien Je Extra Snel Geld Als Minderjarige Op Internet?

Als je bij PanelClix mee wil doen aan online onderzoeken om geld te verdienen, dan moet je je eerst aanmelden. Hiervoor zijn een aantal voorwaarden, zo moet je minimaal 12 jaar oud zijn, woonachtig in Nederland, in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening en een geldig emailadres hebben. Zodra je je hebt aangemeld, word je automatisch op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe onderzoek beschikbaar is.

EuroClix

Voor het aanmelden en het invullen van vragenlijsten krijg je punten die worden beheerd door EuroClix. EuroClix zorgt er ook voor dat de leden hun punten kunnen omzetten in euro’s. Door je te registeren bij PanelClix ben je ook bekend bij EuroClix. Ze gebruiken alleen de gegevens om de punten te beheren. Hoe meer je invult, hoe meer punten je verdient. Voor een bedrag van 1.000 punten krijg je bijvoorbeeld € 10,- op je rekening gestort. Je kunt ook bonuspunten verdienen door mee te doen aan acties van EuroClix en haar partners.

Klachten

Je kunt altijd op de website terecht met vragen en antwoorden. Als je er niet uit komt, kan je contact opnemen met hun klantenservice via e-mail. Je kunt je lidmaatschap op ieder moment opzeggen, dit kan via de website, maar ook door een e-mail te sturen naar panelclix@euroclix.nl.

Wat vind jij van PanelClix?

Heb jij al ervaring met PanelClix? Ben je tevreden of heb je je lidmaatschap na een jaar opgezegd omdat je nog geen tientje had verdiend? Laat ons je ervaringen weten zodat anderen een beter beeld kunnen krijgen of het iets voor hen is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen PanelClix teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met PanelClix

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over PanelClix? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over PanelClix achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *