Parcelparcel.com Ervaringen

Parcelparcel.com

Ben je op zoek naar een vertrouwde en betaalbare manier om een pakket te versturen? Dan is ParcelParcel misschien interessant voor jou. Door Reviewspotter te raadplegen, kun je meer te weten komen over deze organisatie.

Wat is ParcelParcel?

Bij ParcelParcel kunnen klanten wereldwijd documenten, pallets en pakketten verzenden. Door gebruik te maken van hun prijsvergelijkingssite op het gebied van wereldwijde zendingen, is het mogelijk je pakketten voordelig te verzenden. Hierbij wordt beweerd dat je tot 70% op verzendingskosten kan besparen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de dienstverlening. Een douanefactuur kan worden geregeld als dat nodig is. Voor vragen en opmerkingen kunnen ze contact opnemen met de supportspecialisten. Met deze dienst kan je tevens boekingen voor import- en exportzendingen doen. Ook worden alle zendingen aangetekend afgeleverd. Er kan zelfs op dezelfde dag worden opgehaald. Bovendien staat er dat er op veilige manier kan worden betaald. Geheime diensten (b)lijken uitstekend in vorm • #Z60

Geschiedenis

Dit bedrijf is in 2013 opgericht. Door de jaren heen hebben ze al duizenden klanten geholpen bij hun zendingen. ParcelParcel geeft aan dat klanttevredenheid erg belangrijk is. Ze claimen dat ze op het gebied van reviews goede scores hebben. Via hun website voer je alle benodigde pakketgegevens in. Vervolgens selecteer je een transporteur en print je de verzendlabels. In de rest van dit artikel lees je meer over het proces.

Hoe werkt het?

Volgens deze organisatie kun je met snelheid en gemak zendingen versturen. Dit kun je in zeven stappen doen. Eerst geef je aan naar welk land het pakket verzonden wordt. Daarna geef je door wat het type pakket is: een pakket, envelop of pallet. Daarnaast worden de afmetingen en het gewicht vermeld. Hierna worden de levertijden en prijzen getoond van de diverse koeriersbedrijven. Nadat je doorgeeft wie de verzender is, krijg je een prijsvoorstel per mail. In het schrijven vind je tevens informatie en tips die belangrijk zijn voor je zending. Als je bevestigt op de knop, ga je akkoord met de prijs. Er kan op meerdere manieren betaald worden. Dit kan met iDEAL, Bancontact of creditcard. Organisaties hebben de optie om achteraf te betalen met een digitale factuur.

Verzendinformatie

Als je instemt met de voorwaarden, volg je de instructies. Als je iets namens een bedrijf verstuurt, krijg je inloggegevens voor het verzendplatform. Bedrijven hebben de mogelijkheid om hun zending direct te boeken. Je ontvangt een pakketzegel en eventueel een douanenota per mail, en deze zijn terug te vinden in je dashboard. Als je als particulier iets verstuurt, wordt de zegel per mail toegestuurd. Vervolgens print je het benodigde papierwerk uit en voeg je dit toe aan je pakket. Als je spullen onderweg zijn, ontvang je een track & trace-code. Hiermee kun je online volgen waar je pakket zich bevindt. Op de website vind je bovendien uitleg over hoe je zendingen goed moet verpakken.

Wat zijn invoerrechten?

Ook is er informatie te vinden over invoerrechten. Deze kosten/rechten worden gezien als indirecte belasting op goederen die in een land geïmporteerd worden. Deze heffingen worden in rekening gebracht wanneer je een zending naar een land buiten de Europese Unie verstuurt. Op de website van ParcelParcel staat een lijst van deze landen.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Parcelparcel.com? Laat ons weten wat je ervaringen zijn! Heb je items via deze onderneming verzonden? Is het proces naar wens verlopen? We waarderen het als je dit deelt via een review op deze pagina. Hierdoor blijft Reviewspotter een objectief en onafhankelijk platform.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Parcelparcel.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Parcelparcel.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Parcelparcel.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Parcelparcel.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *