Piet Hoevenaars Ervaringen

Piet Hoevenaars

Piet Hoevenaars is de betrouwbare leverancier waar verkopers uit de reclame-, sign- en standbouwsector voor lage prijzen producten van hoge kwaliteit kunnen kopen. Hier lees je wat andere klanten van leverancier Piet Hoevenaars vinden en wat zij zeggen over hun kwaliteit en prijzen.

Over Piet Hoevenaars

Piet Hoevenaars werd in 1986 opgericht als één van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd was in grootformaat prints. Met behulp van één van de grootste printers ter wereld werden dagelijks prints gemaakt op PVC, textiel en zelfklevende folie. Verder werden met de nieuwste grootformaat printers en materialen de producten steeds verder verbeterd. De confectieafdeling van dit bedrijf heeft met behulp van bijzondere machines alle oplages, grote series en producties op maat kunnen maken. Piet Hoevenaars werkt alleen samen met wederverkopers en niet met eindgebruikers.

Diensten

Je kunt bij Piet Hoevenaars prints laten maken op verschillende materialen, waaronder PVC, textiel, interieur, zelfklevend vinyl en panelen. Een voorbeeld van hun spandoeken is dat deze in elk gewenst formaat gemaakt worden, voorzien van een full colour print, met als extra optie een laag beschermende vernis. Hierdoor wordt de kleurgarantie die 2-3 jaar is, uitgebreid naar 5 jaar. De meeste materialen die zij gebruiken zijn bovendien ook brandwerend gecertificeerd. Je kunt bij hen als producten kiezen uit; doeken en banners, blanco, beachflags, displays, vlaggen, interieur, posters, zelfklevende folie, frames en panelen.

Met de online editor kun je een bestand uploaden wat je op het product geprint wilt hebben. Daarbij kun je ook de materialen bestellen die je nodig hebt voor het product zoals aluminium buizen en nylon koord. Om de prijzen te zien, die zij per vierkante meter rekenen, moet je een account aanmaken waarop je inlogt. Om een account aan te maken heb je een wederverkoper uit de reclame-, sign- en standbouwsector nodig en moet je je bedrijfsgegevens invoeren om een account aan te vragen. De eerste bestelling moet direct betaald worden en de latere bestellingen kunnen per factuur betaald worden.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over het product dat je hebt ontvangen dan dien je dit binnen 48 uur door te geven, voorzien van foto’s. Piet Hoevenaars zal de klacht beoordelen en snel actie ondernemen.

Opinies

Heb jij de afbeeldingen geprint van Piet Hoevenaars? Was de kwaliteit wat je ervan verwacht had of zou je graag scherpere afbeeldingen gewild hebben? Deel hier je ervaringen, zodat anderen een beter beeld krijgen over wat ze van hen kunnen verwachten.”

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Piet Hoevenaars teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Piet Hoevenaars

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Piet Hoevenaars? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Piet Hoevenaars achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *