Plug&Pay Ervaringen

Plug&Pay maakt online verkopen gemakkelijk

Ben je geïnteresseerd in een manier om iets te verkopen via het internet? Wil je een betaalpagina krijgen? Plug&Pay kan de perfecte optie zijn voor jou. Bekijk de Reviewspotter om precies te weten wat er bekend is over dit product en de bijbehorende bedrijf.

Wat is Plug&Pay?

Vanuit de software van Plug&Pay is het mogelijk om binnen enkele minuten een betaalpagina online te hebben staan. Het pakket bevat een affiliatesysteem, upsells, conversie-optimalisatie en diverse andere functies. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra omzet te genereren via kassakoopjes. Daarnaast kun je ook A/B testen uitvoeren, conversie en dashboard statistieken bekijken, abonnementen beheren en facturen of betaalherinneringen aanmaken. Kortom – met Plug&Pay is het eenvoudig om aan de slag te gaan met verkopen via je website. Wil je niet meteen overgaan tot een abonnement? Dan kun je gebruikmaken van een proefperiode van 14 dagen.

Online marketing experts

De software is ontwikkeld door marketinhexperts van de Internet Marketing Unie. De software streeft naar het vergroten van je online verkoop en conversie. IMU wordt al sinds 2010 gezien als een autoriteit op het gebied van online marketing. Er wordt aangegeven dat deze organisatie jarenlang producten verkocht hebben voor verschillende bedrijven. Dit zorgde volgens deze experts direct voor goede resultaten. Alle betaalpagina’s zijn aan veel tests onderworpen en er wordt steeds meer optimalisatie toegepast. Door Plug&Pay kunnen klanten profiteren van de kennis en ervaring die er is opgebouwd. Zo kunnen de meest effectieve templates hergebruikt worden.

Belangrijke pagina op websites

De betaalpagina’s zijn vaak een van de meest belangrijke pagina’s van een website. Cashflow en omzet zijn cruciaal voor een bedrijf. Als er geen omzet is, kan er niet gesproken worden van een bedrijf. Als er geen cashflow is, is ondernemen zeer lastig. Op een betaalpagina wordt daarom bepaald of er wel of geen financiële transactie wordt gedaan. Als er veel conversielekken plaatsvinden, kan dit leiden tot het verlies van cashflow en omzet.

Betaalsystemen voor abonnees

Is je bedrijf gebaseerd op abonnementen of lidmaatschappen? Dan kun je gebruikmaken van terugkerende betalingen of automatische incasso’s. Plug&Pay biedt hiervoor een oplossing. De betaalpagina is zo geconfigureerd dat klanten een abonnementsvorm kunnen kiezen. Zo kunnen er bijvoorbeeld een jaar-, kwartaal- of maandabonnementen afgesloten worden. Voor de eerste termijn wordt er betaald met een creditcard of via een iDEAL-betaling. Voor nieuwe vervolgperiodes wordt er vervolgens automatisch een factuur aangemaakt en afgeschreven. Ook is er een inzichtelijke statistieken voor het beheer van de abonnementen. Daarnaast is het ook mogelijk om een afwijkende periode aan te bieden voor mensen die een proefabonnement willen afsluiten.

Financiële administratie

Met de software van Plug&Pay kun je ook een nette administratie bijhouden. Er hoeft geen losse factuur naar de klant te worden verzonden, omdat dit allemaal veilig binnen het systeem gebeurt. Er kunnen verschillende BTW-tarieven worden ingesteld en bij klanten die vanuit de EU iets bestellen en een geldig BTW-nummer hebben, worden hierbij geen BTW in rekening gebracht. Daarnaast kunnen bestelbevestigingen en betaalherinneringen per e-mail worden verzonden.

Klantervaringen

Als je al klant bent bij Plug&Pay, horen we graag wat je ervaringen zijn. Verkoop jij goed via dit betaalsysteem? Wat vind je van het product en de dienstverlening? Zou je anderen aanraden ook met Plug&Play te werken? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Plug&Pay teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Plug&Pay

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Plug&Pay? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Plug&Pay achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *