Podimo Ervaringen

Podimo

Heb jij interesse in luisteren naar exclusieve podcasts en audioboeken? Dan is de dienst van Podimo misschien wel iets voor jou. Check eerst bij Reviewspotter om te zien wat mensen ervan vinden. Hier staan alleen maar eerlijke beoordelingen van het bedrijf.

Wat is Podimo?

Podimo is een platform waar jij naar exclusieve podcasts en audioboeken kunt luisteren. Het bedrijf is in 2019 in Kopenhagen opgestart door vijf personen. Inmiddels werken er ruim 100 personen voor het bedrijf, uit 8 landen. Op de website komt audio entertainment samen. Het aanbod bestaat uit exclusieve content, welke allemaal van hoge kwaliteit zijn. Je kunt deze podcasts en audioboeken gratis downloaden via de app.

Inloggen app

De app van Podimo is te openen door middel van inloggen. Soms gaat dit niet goed, om dit probleem op te lossen selecteer je de optie ‘bibliotheek’ die je onderaan het scherm kunt vinden. Daarna druk je op het witte ‘tandwiel’ rechtsbovenin het scherm. Vervolgens scroll je omlaag en klik je op de groene inlog knop om je gegevens in te voeren. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kan je deze resetten door op de optie ‘wachtwoord vergeten’ te drukken. Je krijgt dan een mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ontvang je geen mail? Check dan even je spambox. Kom je er nog steeds niet uit, neem dan contact op met het bedrijf.

Premium lidmaatschap opzeggen

Je kunt een lidmaatschap direct bij Podimo betalen, maar ook via een externe partij zoals Apple App Store of Google Play Store. Door hier betalen kun je ook direct je abonnement opzeggen. De opzeging is bevestigd aan het einde van de betaalperiode. Stappen om het lidmaatschap op te zeggen staan beschreven op de website van Podimo.

Account verwijderen

Wil je je account van Podimo verwijderen? Neem dan contact op via het contactformulier, waar je je gebruikersnaam moet invullen. Vervolgens worden je gegevens uit de database verwijderd. Ook kan je een mail sturen naar hello@podimo.com met als onderwerp ‘verwijder account’.

Extra informatie

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een cadeaukaart voor Podimo te kopen. De bedoeling is dat dit in de toekomst wel mogelijk zal worden. Voorlopig kun je wel een cadeaukaart aanvragen voor Apple App Store of Google Play Store, die vervolgens gebruikt kan worden om een lidmaatschap af te sluiten. Soms komt het voor dat de instellingen op je mobiel ervoor zorgen dat je geen lidmaatschap af kunt sluiten. In dat geval moet je volgens de instructies op het FAQ gedeelte van de website aan de slag.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Podimo? Hoor jij al podcasts en audioboeken via deze website? Dan horen we graag over jouw ervaringen. Je kunt je visie delen via een review op deze pagina, op deze manier kan Reviewspotter objectief en onafhankelijk blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Podimo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Podimo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Podimo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Podimo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *