PowNed Ervaringen

PowNed

Ben je op zoek naar een organisatie die activiteiten heeft op TV, radio en internet? Dan is PowNed misschien een oplossing voor je. Op Reviewspotter kun je lezen wat klanten van PowNed vinden. Hier worden objectieve en onafhankelijke beoordelingen gepost.

Wat is PowNed?

PowNed is een mediabedrijf. Ze zijn te zien op de TV en op het internet, en ze hebben ook radiozenders. PowNed is een onderdeel van het Nederlands publiek omroepbestel en werd opgericht op 23 december 2008 door GeenStijl en News Media. In 2019 hadden ze een ledenaantal van rond de 25.000 personen. De oprichter van PowNed is Dominique Weesie en de eerste uitzending in Nederland was op 3 september 2010. Op de website van PowNed kun je het beleidsplan of het jaarverslag bekijken. Hun programma’s zijn avontuurlijk, vaak op de grens van de maatschappij. Sommige mensen vinden het geweldig, terwijl anderen het stuitend vinden.

Beleidsmakers in Den Haag vereisen dat alle omroepen onafhankelijk zijn. Daarom is PowNed geen onderdeel meer van GeenStijl en News Media.

Met approximately 1 volgers op hun social media kanalen claimt PowNed de grootste online omroep te zijn. Echter, omdat leden de organisatie financieel moeten steunen, tellen de social media volgers niet mee. Daarom halen ze alles uit de kast om mensen aan te sporen lid te worden. Om lid te worden, moet je eenmalig € 5,72 betalen.

Klantervaringen

Ben je klant, kijker of lid van PowNed? We zijn heel benieuwd naar je ervaringen. Welke samenwerkingen heb je met PowNed gehad? Ben je tevreden over de service? Ga je in de toekomst meer programma’s van PowNed kijken? Laat je ervaringen achter op Reviewspotter. Dankzij jouw inbreng blijft Reviewspotter het grootste, meest objectieve en onafhankelijke platform van Nederland.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen PowNed teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met PowNed

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over PowNed? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over PowNed achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *