Practice Happy with Yoga Ervaringen

Kwartaalabonnement – Practice Happy met Yoga

Ben je een liefhebber van Yoga? Wil je graag Yoga leren? Dan is het platform ‘Practice Happy met Yoga’ waarschijnlijk interessant voor jou. Kijk op Reviewspotter om te zien wat de ervaringen zijn over deze onderneming. Alle recensies die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is Practice Happy With Yoga?

Met Practice Happy With Yoga is het mogelijk om altijd en overal aan Yoga te doen. Er worden onbeperkt online Yogalessen en meditatiesessies aangeboden. Als je deelneemt aan een activiteit, zul je je eerst moeten registreren. Deze dienst wordt wel ‘Netflix van de Yoga’ genoemd. Als je een maandelijkse betaling doet, kun je meedoen aan allerlei Yogalessen op elk gewenst moment en locatie. De diensten zijn beschikbaar op alle apparaten.

Afdeling Diensten & Evenementen | #PLThuis​​ achter de schermen!

Via de website zien we dat er drie verschillende cursussen worden aangeboden. De eerste is de ‘Yoga tegen Stress’ cursus. Hierbij wordt uitleg gegeven hoe je je dieper kunt ontspannen, met als doel stress te verminderen. Er worden 9 lessen gegeven. Verder is er de ‘Rise & Shine – Ochtend Yoga’ training met 13 lessen. Deze cursus geeft korte oefeningen met uitleg om de dag energiek, met focus of kalm te starten. De derde is ‘Yin Yoga en de Meridianen’ waar de focus ligt op bepaalde meridianen in het lichaam. Je leert hier gericht aandacht te geven aan wat je dagelijks nodig hebt.

Losse lessen

Je kunt ook meedoen met losse lessen. Op de website van Practice Happy With Yoga zijn er drie verschillende sessies beschikbaar. De eerste duurt bijna 45 minuten en gaat over het openen van heup- en bekkengebieden, met als doel beter en vrijer te leren ademen. Ook is er ‘Short & Strong’ met 31 minuten, waar een nuttige houding wordt geleerd. En als laatste is er ‘Detox & Cleanse’, waar je aandacht besteedt aan het reinigen en detoxen van het lichaam. Deze les duurt bijna 33 minuten.

Account

Je kan soms hinder ondervinden zoals technische problemen. Neem voor vragen contact op met de klantenservice via het e-mailadres practice@happywithyoga.com. Er is ook de optie om je account volledig te verwijderen. Je krijgt dan geen toegang meer tot de cursussen en alle cursusmateriaal. Als je je wachtwoord kwijt bent, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en vraag een nieuw wachtwoord aan. De lessen kunnen niet gedownload worden.

Klantervaringen

Als je al klant bent bij Practice Happy With Yoga, zijn we erg benieuwd naar je ervaringen. Aan welke cursus heb jij meegedaan? Ben je tevreden over het resultaat? Welk abonnement heb jij afgesloten? Als je je visie wilt delen via een review op deze pagina, waarderen we dat enorm.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Practice Happy with Yoga teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Practice Happy with Yoga

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Practice Happy with Yoga? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Practice Happy with Yoga achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *