Printsy Ervaringen

Printsy

Printsy is een online bedrijf dat in 2006 is opgericht en staat bekend om het aanbieden van drukwerk diensten voor geboortekaartjes, kerstkaarten, trouwkaarten, verhuiskaarten en meer. Met de Printsy ontwerptool kun je gemakkelijk zelf kaarten samenstellen, bewerken en personaliseren. Printsy heeft een goed beoordeelde klantenservice waar contact mee opgenomen kan worden als er vragen of klachten zijn.

Laoniny Diensten

Printsy biedt een breed assortiment aan diensten voor klanten die op zoek zijn naar persoonlijk drukwerk. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kaartjes, waaronder geboortekaartjes, uitnodigingen, verhuiskaarten en trouwkaarten. De site is geschiktheid voor zowel desktop als mobiel en is daarom gemakkelijk te gebruiken op elk apparaat. Als je op werkdagen voor 15.00 uur besteld dan zal Printsy de kaartjes dezelfde dag nog versturen. Ook is het mogelijk om een gratis proefdruk te bestellen voordat je de kaart definitief bestelt.

Klanttevredenheid

Als je eenmaal je kaartjes hebt ontvangen en je bent niet geheel tevreden met de kwaliteit, kun je contact opnemen met de Printsy klantenservice. Je kunt hen contacteren via e-mail of per telefoon. Printsy heeft als doel om alle klachten binnen 7 dagen op te lossen.

Deel je Ervaringen

Misschien heb je zelf al eens eerder van de diensten van Printsy gebruik gemaakt. Wil je jouw ervaringen met andere mensen delen? Wil je bijdragen aan een goed beeld van de diensten van Printsy? Laat dan hier je ervaringen achter! Hoe is de ontwerptool je bevallen, werden de kaartjes snel geleverd of moest je lang wachten?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Printsy teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Printsy

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Printsy? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Printsy achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *