Puincontainershop.nl Ervaringen

Puincontainershop.nl: Ontdek wat Reviewspotter bekend is

Ben je op zoek naar een geschikte puincontainer? Zou je deze voor een bepaalde periode willen huren? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen op Puincontainershop.nl. Bekijk via Reviewspotter wat er bekend is over deze onderneming.

Wat biedt Puincontainershop.nl aan?

Via Puintcontainershop.nl is het mogelijk om een container te huren. Het bedrijf meldt dat dit een snelle en voordelige oplossing biedt voor verbouwen, slopen en opruimen. Op hun website zie je gedetailleerde informatie en welke prijs je moet betalen voor iedere container. Ook de verschillende afvalstroomsoorten worden beschreven. De diensten richten zich op zowel bedrijven als particulieren en de tarieven zijn scherp. Puincontainershop.nl is in 2018 opgericht.

Bestellen

Een container kan binnen 3 simpele stappen besteld worden. Eerst moet je de juiste container kiezen samen met het type afval dat je kwijt wilt. Vervolgens geef je door waar en wanneer de container geplaatst moet worden. Ten slotte is het tijd om je bestelling af te rekenen. Je ontvangt meteen een bevestigingsmail en een factuur. Betalingen kunnen verricht worden via Apple Pay, creditcard en iDEAL. Wanneer je een ander betaalmiddel wilt gebruiken verzoeken ze contact op te nemen met de klantenservice.

Leveringsinformatie

De containers worden door heel Nederland geleverd, uitgezonderd de Waddeneilanden. Bestellingen die voor 17:00 uur worden gedaan, zullen de volgende werkdag geleverd worden. Er wordt in het weekend niet geleverd. Soms moet een container 24 uur van tevoren aangemeld worden. Zorg er dus voor dat je tijdig een bestelling doet. Je hoeft niet aanwezig te zijn bij de plaatsing, maar wel telefonisch bereikbaar te zijn.

Ophalen

Op de website staat beschreven hoe je de container kunt laten ophalen. Je kunt aangeven wanneer de container afgevoerd moet worden, dit hoeft niet meteen bij het bestellen aangegeven te worden. Verder zal de container tussen 07:00 en 18:00 uur worden opgehaald. Je hoeft niet aanwezig te zijn bij het ophalen, maar wel dat de container goed bereikbaar is. Mocht er ander afval in de container terecht komen, deel dit dan mee. Anders kan je een extra schadevergoeding verschuldigd zijn.

Asbest in puincontainer

Het is absoluut verboden om asbest in de container te stoppen. Mocht dit toch gebeuren, moet de container gespecialiseerd worden afgevoerd. Hiervoor zullen extra kosten worden berekend. Mocht je je afvalsoort willen wijzigen, neem dan contact op met de klantenservice.

Klantervaringen

Heb jij al eerder een puincontainer besteld bij deze organisatie? We horen graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vond je van de samenwerking, zou je in de toekomst opnieuw iets bij dit bedrijf huren, hoe vond je de plaatsing en hoe was het ophalen? Deel al je ervaringen via een bedrijfsreview op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Puincontainershop.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Puincontainershop.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Puincontainershop.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Puincontainershop.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *