QTC Recruitment Ervaringen

QTC Recruitment

QTC Recruitment is een wervingspartner gespecialiseerd in het vinden en selecteren van professionals binnen de life sciences sector. QTC werd in november 2015 opgericht door Hans Dijkstra en Jord Teeuwen. In mei 2016 werd Mark Plessius van Qura toegevoegd aan het team. Zij hebben elk meer dan tien jaar ervaring op het gebied van internationale recruitment en een uitgebreid Europees netwerk opgebouwd met toonaangevende werkgevers en specialisten in de life sciences industrie. Door deze ervaring hebben ze een plaatsingsmodel ontworpen waarmee ze een 100% levering garanderen.

QTC richt zich binnen de life sciences sector voornamelijk op de sectoren food (sciences), medical devices en biotechnologie. Zij bieden opdrachtgevers drie services aan om de juiste kandidaat te vinden: permanent, interim en RPO hybrid services. Dit doen ze voor verschillende disciplines, zoals engineering, farmacovigilantie, klinisch onderzoek, kwaliteitsbewaking, management, marketing, medical affairs, plantkunde, R&D, regelgeving, supply chain en sales.

Extra services

  • Tijdens de startfase, een uniek matching algoritme dat de soft skills en de persoonlijke klik tussen een kandidaat en een toekomstig teamleider beoordeelt – cruciaal bij 40% van alle benoemingen.
  • Tijdens de middenfase, een beoordelingsprocedure die een objectieve beoordeling van persoonlijkheid biedt in vergelijking met een bedrijfsprofiel en -cultuur. Dit resulteert in een toename aan matches.
  • Bij de laatste fase, onze trainingsfaculteit QTC Academy, QTC Academy verbeterd de kwaliteiten en totale waarde van een aangenomen kandidaat voor je bedrijf.

QTC Recruitment streeft er naar om langdurige relaties op te bouwen met zowel klanten als kandidaten. Daarom doen zij altijd hun uiterste best om in het geval van een slechte ervaring of klacht, dit recht te zetten. Hun motto is: “We doen het goed de eerste keer, elke keer!”

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen QTC Recruitment teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met QTC Recruitment

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over QTC Recruitment? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over QTC Recruitment achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *