Recruitee Ervaringen

Reviewspotter: Recruitee

Ben je op zoek naar een organisatie voor het kopen van computersoftware voor het werven van sollicitanten? Bekijk deze pagina van Reviewspotter voor een objectieve en onafhankelijke bedrijfsreview van Recruitee. Wat kun je verwachten?

Wat is Recruitee?

Recruitee is een bedrijf dat computersoftware aanbiedt als een service. De software fungeert als een volgsysteem voor sollicitanten om de sollicitatie te verwerken. Via Recruitee kun je je hele recruitmentproces beheren.

Goederen en diensten

Op de website staat uitgelegd hoe Recruitee precies in elkaar zit, wat het bedrijf voor jou kan betekenen en waarom het anders is dan de andere oplossingen. Recruitee is een platform met employer branding, vacatures en verwijzingsfuncties waarmee je het beste talent aantrekt.

Talent aantrekken

Volgens het bedrijf is het mogelijk om het beste talent aan te trekken met krachtige employer branding, talent sourcing, vacatures en verwijzingsfuncties. Je kunt de meest geavanceerde automatiseringsfuncties gebruiken, afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent. Dit omvat het verzenden van e-mails, interviews en automatische taken.

Stadia wervingsproces

Je kunt data gebruiken die verzameld is in verschillende stadia van je wervingsproces om jouw wervingsstroom te optimaliseren, betere beslissingen te nemen en het succes van je werving te voorspellen.

Voordelen

Je kunt een geweldig werkgeversmerk opbouwen met een gebruiksvriendelijke editor voor carrièresites en aanpasbare vacatureswidget. Verhoog de kandidaat experience met de kandidaatvriendelijke sollicitaties. Automatiseer je online zoekopdracht met een Recruitee Sourcing-extensie. Promoot vacatures automatisch op meer dan 20 gratis en 1.500 betaalde vacaturesites over de hele wereld. Bouw schaalbare talentpools van voorgekwalificeerd talent en deel notities, bestanden en updates met je team.

Functies automatiseren

Er zijn verschillende functies die je kunt automatiseren, zoals berichten verzenden van teamlid naar teamlid. Ook kun je aangepaste pijplijnen bouwen waar je de fasen van je werving workflow kunt afstemmen op je ideaal wervingsproces. Utiliseer slimme Boolean zoekopdrachten om snel kandidaten in jouw database te vinden.

Interviews plannen

Met de Scheduler-functie kun je eenvoudig interviews plannen. Evalueer je kandidaten tijdens sollicitatiegesprekken en deel scorekaarten met je team. Ontdek je eigen aanpasbare Recruitee-mailbox en bewaar al je communicatie met kandidaten op één plek. Snelle e-mailsjablonen in de mailbox van Recruitee helpen je tijd te besparen. Controleer de werkervaring van jouw kandidaten met de automatische cv checker.

Klantervaringen

Ben je klant bij Recruitee? Laat ons je ervaringen weten en delen via deze pagina van Reviewspotter. Jouw feedback zal reuze gewaardeerd worden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Recruitee teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Recruitee

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Recruitee? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Recruitee achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *