RoboForm Ervaringen

RoboForm: Wat maakt dit bedrijf zo bijzonder?

Heb je een wachtwoordmanager nodig? Misschien kan RoboForm een goede optie zijn. Op Reviewspotter staan ​​ervaringen van klanten over dit bedrijf. Maar wat is RoboForm eigenlijk?

RoboForm is een wachtwoordmanager die je maar één hoofdwachtwoord hoeft te onthouden in plaats van honderden verschillende. Siber Systems, een niet-genoteerd bedrijf, is de eigenaar ervan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Fairfax, Virginia, en hun vlaggenschipproducten, RoboForm en GoodSync, worden wereldwijd gebruikt door miljoenen mensen. Deze kunnen variëren van individuele gebruikers, kleine bedrijven, regeringen tot Fortune 500-bedrijven.

RoboForm verlicht de kosten die gepaard gaan met het beheer van wachtwoorden, zoals het onthouden, genereren en automatisch aanmelden bij websites. Het bedrijf is al sinds 2002 actief in dit vakgebied, en in 2009 is de eerste zakelijke versie uitgebracht. Vervolgens is in 2010 het abonnementsservice voor individuele gebruikers, RoboForm Everywhere, gelanceerd. In 2015 is RoboForm for Business als software-oplossing ‘as a service’ opnieuw gelanceerd, en in 2017 is het bedrijf overgestapt naar een freemium-model voor consumentenaanbod. In hetzelfde jaar werd RoboForm Family gelanceerd, waardoor Everywhere-gebruikers maximaal 4 extra werknemers aan hun abonnement kunnen toevoegen.

Hoe werkt RoboForm?

Om te beginnen is het nodig om een ​​account aan te maken door je e-mailadres en een hoofdwachtwoord in te stellen. Het hoofdwachtwoord beveiligt alle gegevens en is het enige wachtwoord dat je hoeft te onthouden. U kunt uw wachtwoorden zelf toevoegen of importeren vanuit uw browser, een

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen RoboForm teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met RoboForm

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over RoboForm? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over RoboForm achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *