Rover Ervaringen

Rover – Een netwerk voor hondenoppassers en uitlaters

Heb je een hond of ben je van plan er een aan te schaffen, maar twijfel je of het wel kan met je drukke schema? Of heb je tijdelijk een oppas nodig terwijl je op vakantie bent? Bij Rover ben je aan het juiste adres.

Dit bedrijf is in 2011 opgericht en het is het grootste internationale netwerk voor dierenoppassers en hondenuitlaters. Alles begon in Seattle met een app waarmee hondenbezitters verbonden konden worden met mensen die op een hond wilden passen. Het bleek extreem populair en is uitgegroeid tot een gigantisch, internationaal netwerk. Het doel van Rover is om mensen de kans te geven een huisdier te kopen zonder dat ze zich zorgen hoeven maken over een goede oppas of uitlater.

Je kunt niet alleen bij Rover terecht voor honden, maar ook voor katten. Daarnaast biedt de app mensen aan die bijvoorbeeld op hamsters of cavia’s kunnen passen. Omdat het lastig kan zijn om binnen je eigen netwerk iemand voor je huisdier te vinden, biedt Rover hierbij uitkomst.

Aan de slag als oppas

Als oppas maak je een online profiel aan waar je aangeeft welke diensten je aanbiedt. Het kan variëren van opvang in je eigen huis voor een hond of kat, hondenuitlaatservice, huizenoppas met zorg voor de dieren of hondendagopvang. Voor elke geboekte service geldt de Rover Garantie. Wanneer er tijdens een boeking iets misgaat, dan vergoedt de Rover Garantie de kosten van bepaalde verwondingen van het huisdier of de oppas.

Reviewspotter

Heb je ervaring met Rover als hondenbezitter? Deel hier je ervaringen. Jouw reviews helpen andere hondenbezitters die op zoek zijn naar een oppas. Je kunt ook een beoordeling achterlaten als je ervaring hebt als oppas via Rover. Dit helpt anderen die misschien ook de mogelijkheid willen om dierenoppas te worden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Rover teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Rover

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Rover? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Rover achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *