roxxle Ervaringen

Roxxle – Een platform met woningaanbod van tienduizenden huur- en koophuizen van duizenden makelaars in Nederland

Roxxle biedt consumenten de mogelijkheid hun huis via een makelaar te koop te zetten. Wat zijn de voordelen van het platform? Wat zijn de klantervaringen? Rexxle wordt uitgebreid onderzocht door Reviewspotter.

Voordelen van Roxxle

Het bedrijf biedt consumenten enkele voordelen aan. Je kunt direct profiteren van gratis promotie + woningpagina van je huis. Daarnaast is er een gratis fotoreportage aan huis en een gratis waardebepaling met je eigen makelaar. Vervolgens is er een social media booster voor share & like. Tenslotte kun je kiezen voor doorplaatsing naar Funda. Er zijn ook enkele voordelen voor jouw makelaar: marktkennis, actueel kopersbestand, betere prijsonderhandeling, opmaak van de verkoopovereenkomst, een vooraf vastgestelde courtage en betaling achteraf bij verkoop.

Meerwaarde makelaar

Via de website van Roxxle kunnen woningzoekers en makelaars de meerwaarde van een makelaar berekenen. Ook is er de mogelijkheid om de waarde van een woning te berekenen. De meerwaarde van je makelaar betreft een indicatie van de meeropbrengst van je woning en is gebaseerd op belangrijke voordelen, zoals betere prijsonderhandelingen, een snellere verkoop, marktkennis en een regionaal kopersbestand.

Woningzoekers en makelaars

Als je woningzoeker bent, dien je je te registreren door een account aan te maken. Daarna kun je het volledige woningaanbod van makelaars bekijken. Je ontvangt het nieuwste aanbod van woningen naar keuze en word je als eerste geïnformeerd over woningen die binnenkort op de markt komen. Je kunt je favoriete woningen makkelijk en overzichtelijk opslaan. Ook kun je vrijblijvend en zonder verplichtingen een scherp bod uitbrengen.

Als makelaar kun je je volledige woningaanbod gratis plaatsen door een eenvoudige koppeling met je makelaarssoftware. Verder krijg je nieuwe gegarandeerde verkoopopdrachten inclusief gratis fotoreportage. Daarnaast kun je gebruik maken van het gratis online biedingensysteem en turn-key service voor jou klanten.

Wetenswaardigheden

  • Het bedrijf is gelegen aan de Energieweg 8, 1271 ED in Huizen.
  • Je kunt het bedrijf via e-mail bereiken op info@roxxle.nl.
  • Je dient je eerst te registreren als je jouw huis via het platform wil verkopen.
  • Je kunt ook een zoekfunctie per plaats starten.

Klantervaringen

Zijn je tevreden over de producten en diensten van Roxxle? Heeft het bedrijf goed kunnen helpen bij de verkoop van je huis? Als je een advies over Roxxle zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als je je ervaringen deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen roxxle teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met roxxle

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over roxxle? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over roxxle achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *