Save A Train Ervaringen

Save A Train

Wenst u door Europa te reizen per trein? Met Save A Train kunt u treinreizen reserveren. Koop hier treinkaartjes voor landen zoals Frankrijk, Italië, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Duitsland, België, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Hongarije. Controleer op deze pagina van Reviewspotter welke klantervaringen er bekend zijn bij Save A Train.

Geschiedenis

Save A Train werd in 2016 opgericht door millennials en enthousiaste reizigers. Het was voor hen ongelooflijk dat je op veel plaatsen en websites moest zoeken om de beste treinkaartjes te vinden. Bovendien vonden ze dat de meest voorkomende spoorwegwebsites niet gebruikersvriendelijk waren. Ze begrepen onmiddellijk dat reizigers het belangrijk vinden wat ze moeten betalen voor een treinkaart. Daarom werd er een speciaal algoritme ontworpen om klanten de beste prijzen voor treinkaartjes te laten zien.

Samenwerking

Het bedrijf werkt samen met ongeveer 20 grote operators. Ze breiden hun diensten steeds verder uit naar andere landen en continenten. Daarbij kijken ze naar verschillende belangrijke zaken voordat ze een samenwerking aangaan. Is het bijvoorbeeld veilig om in het betrokken land te reizen? Is er sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding? Wat zijn de mogelijkheden om treinkaartjes te verkrijgen? Is het mogelijk om een treinkaartje binnen 3 minuten te bestellen?

Focus op treinreizen

Save A Train richt zich uitsluitend op treinreizen. De jaarlijkse omzet in deze sector bedraagt 400 miljard dollar. Volgens Save A Train speelt digitalisering een belangrijke rol in deze industrie, hoewel het volledige digitaliseringsproces van alles wat met spoorwegen te maken heeft nog enkele jaren zal duren. Als je denkt iets bij te kunnen dragen aan het succes van Save A Train, neem dan direct contact op.

Treinkaartjes

Treinkaartjes hoeven niet uitgeprint te worden, maar je kunt ze wel uitprinten. U krijgt van het bedrijf een treinkaart met QR-code. Voor kinderen tot 4 jaar betaalt u geen prijs. Het kind moet wel samen reizen met een volwassene. Als u de juiste documenten heeft, mag u ook uw kat en hond meenemen. Wilt u weten of u een ‘ticket refund’ kunt krijgen? Of wilt u een gekochte treinkaart annuleren of de vertrektijd van uw treinkaart wijzigen? Stuur dan een e-mail naar info@saveatrain.com en zij zullen u vervolgens door het proces begeleiden. Lees eerst de voorwaarden voordat u contact opneemt.

Handige weetjes

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Save A Train. Alle opties zijn te vinden op de website van Save A Train. Als je contact opneemt, ontvang je binnen 24 uur antwoord. Ze proberen echter zo snel mogelijk te reageren om een goede service aan klanten te bieden. Volgens spoorwegbedrijven moet u 30 minuten voor vertrek naar het station komen. Zo bent u ruim op tijd om de juiste trein te nemen. Er is ook een treinkaartenservice die specifiek gericht is op bedrijven.

Ervaringen

Hebt u al treinkaartjes via dit platform gekocht? Wat vind je van de prijs die je moest betalen? Ga je hier vaker treinkaartjes bestellen? Hoe heb je de service van Save A Train ervaren? Deel je ervaringen op deze pagina van Reviewspotter. Dankzij jouw bijdrage kan Reviewspotter de grootste organisatie blijven in onafhankelijke bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Save A Train teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Save A Train

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Save A Train? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Save A Train achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *