SEMrush Ervaringen

SEMrush: aanpakken met effectiviteit

Hoe goed je ook in SEO bent, anno 2019 kan het niet meer zonder de juiste tools. Tools geven je namelijk meer inzicht en maken het werken efficiënter, dus waarom zou je er geen gebruik van maken? SEMrush is een grote speler op dit gebied als het aankomt op snelheid en efficientie. Je zou waarschijnlijk niet direct voor zo’n grote speler kiezen, maar het extra werk dat handmatig gedaan moet worden voor bijvoorbeeld backlink-data is zulke monnikenwerk, dat juist deze speler dit makkelijker en beter kan verzorgen. Als SEMrush je interesse gewekt heeft, lees dan verder om een goed overwogen keus te maken. Hier lees je lezerservaringen van SEMrush, dus je krijgt antwoord op je vragen.

Hoe beoordelen mensen het bedrijf? Lees hun reviews!

Wat is SEMrush en wat kan het voor jou betekenen?

Laten we meteen duidelijk zijn: je betaalt voor SEMrush, maar hierom is het geen slechte keus. Je betaalt immers voor backlink-data, waarbij veel werk komt kijken als je dit handmatig doet, en SEMrush bespaart je hier tijd en energie mee. In de Nederlandse SEMrush database staan 12,7 miljoen gevolgde keywords en 19,5 miljoen gevolgde sites (desktop). Je koppelt SEMrush gemakkelijk aan Google Analytics en Google Search Console. Ook heeft het een uitgebreid YouTube kanaal, waar je al een voorproefje krijgt van wat SEMrush allemaal kan. Verschillende functies voor contentmarketing zorgen ervoor dat je geen writers block meer hebt bij het schrijven van content, zoals bijvoorbeeld de Keyword Gap en de ‘SEO Content Template’. Backlink Analysis weergeeft de juiste hoeveelheid backlinks, domeinen, anchors, follow/no-follow. Deze worden gecombineerd met de spam score. De Backlink Gap tool kan daarbij 5 concurrerende websites tegelijk vergelijken. Ook bij keywords is SEMrush de partner die je in je team wilt hebben. Je krijgt een overzicht met volumen, SERP features en trends. Daarnaast heeft SEMrush een keyword difficulty overzicht, waardoor je kunt zien waar je concurrenten ranken en welke keywords nog beschikbaar zijn.

Heb je vragen over SEMrush?

Schroom niet om contact op te nemen met SEMrush. Er is geen Nederlandse klantenservice beschikbaar, maar voor een kwestie die ze in het Verenigd Koninkrijk behandelen is er wel een nummer, namelijk +44 (808) 1642570. Deze klantenservice is Maandag t/m Vrijdag van 10:00-18:00 (Nederlandse tijd) bereikbaar. Verdere contactgegevens vind je op hun website. Heb je een negatieve ervaring gehad? Plaats dan je review op Reviewspotter door middel van een recensie. Tevens kun je tips geven voor verbetering van hun diensten.

Deel je ervaring met SEMrush!

Gebruik je al langer SEMrush? Dan wil je deze ervaring natuurlijk delen met anderen. Reviewspotter is het perfecte platform hiervoor. Vertel hierover in welke opdracht je SEMrush gebruikt hebt, of je blij bent met de resultaten, wat je vindt van SEMrush in vergelijking met andere SEO tools, de pluspunten en eventuele minpunten. Ook is het belangrijk om je ervaringen met de klantenservice te delen. Jouw feedback wordt gewaardeerd!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SEMrush teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SEMrush

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SEMrush? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SEMrush achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *