SentryPC Ervaringen

SentryPC

Ben je op zoek naar software voor computerbewaking? Ontdek hier de klantervaringen bij SentryPC. De reviews op deze pagina van Reviewspotter zijn 100% objectief en onafhankelijk.

Wat is SentryPC?

SentryPC is een softwarepakket voor computerbewaking, inhoudsfiltering en tijdmanagement dat volledig cloud-gebaseerd is. Of je nu een bezorgde ouder bent die op zoek is naar ouderlijk toezicht of een bedrijf dat op zoek is naar software voor het monitoren van werknemers, SentryPC is, zo claimt het bedrijf, het perfecte antwoord.

Wat is de achtergrond van SentryPC?

Deze software is in 2001 gestart onder de naam Access Control Software. Ze werden meteen leider in software voor tijdbeheer en gebruikerscontrole, maar konden geen activiteitenbewakingsfuncties aanbieden met hun product. Het bedrijf was vastbesloten om de beste oplossing te creëren, waardoor in 2005 een samenwerking aangingen met een van de toonaangevende ontwikkelaars van computer- en internetbewaking op de markt. Vervolgens gingen ze hun software hercoderen en werd de naam gewijzigd, wat resulteerde in wat we nu kennen als SentryPC.

Monitoren en controleren

Met SentryPC kunnen activiteiten worden gemonitord, content gefilterd en tijdmanagement bewerkstelligd. Activiteitenmonitoring betekent dat elke activiteit die op de computer en het internet plaatsvindt, in realtime en in volledige details vastgelegd wordt. Content filtering behelst het blokkeren of toestaan van applicaties, games, websites, chats en trefwoorden voor alle gebruikers. Ten slotte bestaat time management uit het bepalen van momenten waarop gebruikers de computer kunnen gebruiken en het instellen van maximale gebruikslimieten voor elke dag of week.

Handigheidjes

De interface van SentryPC is gebaseerd op de cloud, zodat je veilig en altijd en overal vanaf elk apparaat met internet kunt inloggen. Alle activiteitenlogboeken, rapporten, grafieken, downloads, instellingen en meer zijn toegankelijk in jouw account. SentryPC stelt je in staat om te weten wat er precies gebeurt met de computer en het internet. Zo ontdek je welke applicaties er gebruikt worden, met wie ze spreken, welke websites ze bezoeken en nog veel meer. Daarnaast kun je twijfelachtige activiteiten tegengaan door middel van uitgebreide content filters en gebruikslimieten instellen met de tijdbeheeropties voor meer controle.

Contact

Wil je iets weten over het bedrijf, neem dan contact met hen op. Dit kan door middel van een online formulier op de website. Het vragen om de meeste informatie en het zo volledig mogelijk invullen, zorgt volgens het bedrijf voor een snelle en nauwkeurige reactie.

Klantervaringen

Heb je al iets bij SentryPC gekocht? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen. Hoe tevreden ben je met de service die je hebt gekregen? Koop je in de toekomst nog iets bij SentryPC? Zou je andere mensen aanraden om iets bij SentryPC te kopen? Laat je mening weten via Reviewspotter. Jouw mening is goud waard en helpt ons om Nederland’s grootste, meest objectieve en onafhankelijke database te blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SentryPC teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SentryPC

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SentryPC? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SentryPC achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *