Setapp Ervaringen

Ontdek Setapp voor je bijzondere Mac-app

Ben je op zoek naar specifieke applicaties voor je Mac? Dan is Setapp wellicht een goed bedrijf om mee samen te werken. Bekijk op Reviewspotter wat de klantervaringen zijn met Setapp. Alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kun je hier terug vinden. Laten we meer te weten komen over wat Setapp precies te bieden heeft.

Wat is Setapp?

Setapp is een abonnementservice voor Mac-apps die in 2016 door MacPaw Inc. is opgestart. Het biedt toegang tot een steeds groter wordende verzameling Mac-software van verschillende ontwikkelaars voor een vast maandelijks bedrag. Er zijn meer dan 160 apps in het Setapp-abonnement en 1 miljoen gebruikers. Setapp richt zich dus voornamelijk op het ontwikkelen van apps voor de Mac.

SETAPP in notendop

Het prachtige aan Setapp is dat het een desktop-suite is met een verzameling Mac-apps erin. Je krijgt toegang tot al deze apps na één aanmelding voor een bedrag van maandelijks €10. Na het installeren van de desktop-app kun je direct een nieuwe collectie verkennen. En de suite met tools wordt steeds groter, met elke mogelijke taak voor de Mac.

Lid worden van Setapp

Via de website kun je lid worden van Setapp. Nadat je een aanmelding hebt gedaan kun je 7 dagen gratis van deze service gebruik maken. Je zult zoveel apps installeren als je wilt en al deze apps zijn helemaal van jou. De hele maand betaal je €10 voor een abonnement. Wil je meer weten over de prijzen en de mogelijkheden? Bekijk dan altijd de website voor het meest up-to-date overzicht.

Favoriete apps

Met meer dan 180 applicaties betekent dit ontdekken eindeloos plezier. Je definieert de taak en Setapp zorgt dat jij de oplossing krijgt. Geef je Mac de opdracht en ontdek tools waarvan je niet wist dat je ze kon gebruiken op je Mac. De verzameling vokt steeds groter en er worden voortdurend nieuwe apps toegevoegd.

Gezinsabonnement

Via Setapp Family kun je Setapp op meer Macs met meerdere mensen gebruiken. Ga 7 dagen op ontdekking en ontdek wat Setapp voor jou kan betekenen. Heb je een groot gezin? Je krijgt dan een gezinsabonnement. Als jij een groot team hebt kun je een teamplan krijgen. Wil je meer Macs voor je plan? Dan kun je extra apparaten toevoegen voor een bedrag van rond de €5 per extra apparaat. Met een Setapp Family kun je maximaal 4 mensen aan boord halen.

Klantervaringen

Heb je al eens een bestelling gedaan bij Setapp? Ben je tevreden over de werking van Setapp? Zijn de medewerkers van deze organisatie goed in staat om je te helpen? Mocht je een advies mogen geven over deze organisatie, zou dit dan negatief of positief zijn? Wil je in de toekomst vaker een samenwerking aangaan met Setapp? Reviewspotter waardeert het zeer als jij je visie deelt over dit bedrijf. Jouw input helpt om het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews te blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Setapp teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Setapp

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Setapp? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Setapp achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *