Shipito Ervaringen

SHIPITO, JOUW VERTROUWDE TUSSENSTATION

Heb je de perfecte aanbieding in Amerika gespot en wil je hier graag van profiteren, maar is verzending naar Nederland niet mogelijk? Dan is Shipito jouw ideale tussenstation om toch te kunnen genieten van buitenlandse aanbiedingen. Wij hebben via Reviewspotter wat meer gelezen over Shipito.

Wat is Shipito?

Shipito is een winkel in de Verenigde Staten die het mogelijk maakt dat je producten kunt bestellen op bekende websites zoals eBay, Amazon en Walmart. Wanneer je jouw aankopen hebt binnen, kun je deze naar het magazijn terugsturen en zal Shipito deze vervolgens naar jouw adres toe verzenden. Mocht je problemen ervaren met betalen, dan biedt het bedrijf een “Assisted Purchase Programma” waarmee je kunt betalen met verschillende betaalmethodes, zonder specifieke creditcardvereisten.

Adres in Amerika

Shipito biedt jou een adres in de Verenigde Staten aan. In werkelijkheid is dit het adres van één van hun magazijnen. Na het binnenhalen van pakketten, stuurt Shipito deze naar het gewenste adres. Dit kan in Nederland zijn of in een ander land, maar je kunt ook denken aan het idee van een kennis die het pakje ontvangt in Amerika en dit vervolgens naar jou doorstuurt.

Voordelen van Shipito

Met Shipito heb je als consument verschillende voordelen. Zo biedt het bedrijf snelle, betrouwbare, efficiënte en betaalbare diensten en verzendingen aan. Ook is de klantenservice bereidt tickets, chats, e-mails en berichten van klanten die hulp nodig hebben zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast stelt het bedrijf hoge standaards in de verpakking en verzending van pakketten om zo fouten en problemen te voorkomen. Wil je weten welke verzendopties er allemaal zijn voor jouw land? Neem dan een kijkje bij de verzendcalculator.

Contactmogelijkheden

Heeft u een vraag, suggestie of feedback voor Shipito? Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice door een e-mail te sturen naar support@shipito.com of door te chatten met een medewerker. Er worden zeven dagen per week medewerkers beschikbaar gesteld om al jouw vragen te beantwoorden. Controleer voor de zekerheid wel op de website van Shipito op welke tijden de chat beschikbaar is.

Klantervaringen bij Shipito

Ben jij klant bij Shipito en heb je al gebruik gemaakt van de dienstverlening? Welke ervaringen heb je hiermee? Zou je deze aanbevelen bij andere mensen? Heb je de producten op tijd ontvangen? Kortom, wat is je mening over Shipito? We waarderen het enorm als je je mening deelt via Reviewspotter. Op deze manier kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven aanbieden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Shipito teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Shipito

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Shipito? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Shipito achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *