Shippo Ervaringen

Reviewspotter beoordelingen over Shippo

Soms heb je een pakketje dat je niet via de normale post kan verzenden. Dan wil je een label van een postorderbedrijf hebben. Shippo kan je hierbij helpen, maar hoe betrouwbaar zijn ze? Kunnen ze een label of etiket dat je kunt afdrukken als je het nodig hebt? Zijn hun prijsstellingen realistisch? Hoe betrouwbaar is de service? Gelukkig kunnen alleen mensen die deze dienst al gebruikt hebben je de beste antwoorden geven. Lees dus hun reviews op Reviewspotter om erachter te komen hoe Shippo precies werkt.

Shippo is een verzend- en postorderbedrijf met meer dan 60 medewerkers. Ze helpen maandelijks 35.000 klanten met de verzending van miljoenen pakketten. Op hun website vind je twee verschillende soorten diensten. De eerste is een soort softwareprogramma en is bedoeld voor platforms en marktplaatsen. Ze bieden ook tracking- en retourzendingservices aan. Daarnaast hebben ze software voor logistieke bedrijven met een API die samenwerkt met verschillende bezorgers. Door deze software kun je je bezorgstrategie verbeteren en profiteren van afgeprijsde prijzen.

Door Shippo te gebruiken kun je pakketjes naar het buitenland versturen en ook het printen van etiketten. Ook hebben ze een app die je kunt downloaden. Als je problemen tegenkomt kan je de klantenservice benaderen om je daar bij te helpen. Als je al een verzending hebt verstuurd via Shippo dan zouden wij graag meer willen weten over jouw persoonlijke ervaring. Voeg een review toe op Reviewspotter zodat potentiële gebruikers weten wat ze van Shippo verwachten.

Bekijk de video van Shippo

Als je meer wilt weten over hoe Shippo precies werkt, bekijk dan de Engelse video op hun website. Hiermee krijg je een eerste indruk van hun software.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Shippo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Shippo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Shippo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Shippo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *