Shoutout.vip Ervaringen

Shoutout.vip: de ultieme manier om een persoonlijke videoboodschap van je idool te krijgen

Altijd al gedroomd van een bijzondere persoonlijke videoboodschap van een idool? Met ShoutOut.vip kan deze droom werkelijkheid worden! Op Reviewspotter vind je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Wat is ShoutOut.vip precies?

Het is een online marktplaats, opgezet door Richard en Ferri, waar je een gepersonaliseerde video boodschap van een van je helden kunt bestellen. Het platform staat vol met voetballers, muzikanten, bekende YouTubers en vele anderen, die allemaal een boodschap kunnen inspreken.

Geschiedenis van ShoutOut.vip

Het idee is geboren in 2019, na veel wikken en wegen. Na een aantal geslaagde piloten, werd het tijd om serieus stappen te ondernemen. Inmiddels hebben ze een CTO in dienst, die gebruik maakt van technologie om mensen gelukkig te maken met prachtige persoonlijke video’s.

Hoe ga je te werk om een videoboodschap te bestellen?

Je gaat naar de profielpagina van de betreffende VIP en start daar de boeking. Je geeft aan wie de boodschap bedoeld is, je eigen naam en contactgegevens. De kosten van een ShoutOut verschillen per persoon, dus let goed op wat je boekt. Als je je boeking wilt doen, klik je op ‘boeken’.

Spelregels

  • Verzoeken voor persoonlijke video berichten worden geaccepteerd
  • De berichten mogen gedeeld worden op social media kanalen
  • Als je niet tevreden bent, neem dan contact op
  • Promotie van een bedrijf is niet toegestaan, behalve als je hiervoor contact opneemt
  • Videoboodschappen mogen niet opgeknipt en opnieuw gecompileerd worden

Meldingen

Als je favoriete BN’er er niet tussen staat, hoef je niet te treuren. Er komen steeds weer nieuwe bekende Nederlanders die zich bij ShoutOut.vip aansluiten. Je kunt je hiervoor aanmelden voor de nieuwsbrief, of contact opnemen met het bedrijf om aan te geven wie je graag een boodschap zou willen laten inspreken.

Klantervaringen

Heb jij een persoonlijk videobericht besteld via ShoutOut.vip? Laat het ons weten in een review op deze pagina! We horen graag wat je ervaring was: was de boodschap voor jezelf, of heb je deze cadeau gedaan?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Shoutout.vip teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Shoutout.vip

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Shoutout.vip? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Shoutout.vip achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *