Shutterstock Ervaringen

ShutterstockBeoordelingen

Als je content zoekt die je kunt gebruiken, waar je geen royalty fees voor hoeft te betalen, is Shutterstock misschien wel de oplossing. Maar hoe goed en eenvoudig werken hun editing tools? Heeft de klantenservice goede service en antwoorden op alle vragen? Hoe zit het met hun royality-free afbeeldingen, videos en muziek? Laat de beoordelingen je helpen bij het besluit hoe handig en betrouwbaar de diensten van Shutterstock echt zijn.

Over Shutterstock

Shutterstock is een website waarop licentie materiaal aangeboden wordt. Het bedrijf is opgericht in 2003 door John Oringer. Je kunt een video, afbeelding of andere content kopen, waar je dan vervolgens meerdere keren gebruik van kunt maken, zonder extra betaling. Je kan ook afbeeldingen en vectoren downloaden, evenals muziek uit hun redactionele sectie voor nieuws, sport en entertainment. Daarnaast bevat de website een editor waarmee je de afbeelding, video of muziek kunt bewerken.

Diensten van Shutterstock

Als je gebruik wilt maken van de content op Shutterstock, zul je je moeten aanmelden en een editing-programma moeten downloaden voor het bewerken van foto’s volgens je wensen. Ook bieden ze Bigstock, een stockmediabedrijf gericht op waarde. Verder bevat de website Premium Beat, een muziekbibliotheek zonder royalty’s en Offset, met een collectie van hoogwaardige afbeeldingen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Shutterstock

Ben jij ooit content van Shutterstock gebruikt? Laat dan een Reviewspotter achter met je ervaring met de website. Hadden de foto’s, video’s of muziek wat je wilde? Was het makkelijk om de content aan te passen met hun editing tool? Was de beschikbare klantenservice blij met je vragen, tips of klachten? Om anderen te helpen de juiste beslissing te maken, laat je ervaring je verder weten hoe handig en betrouwbaar Shutterstock echt is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Shutterstock teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Shutterstock

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Shutterstock? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Shutterstock achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *