SIRE Life Sciences Ervaringen

Diensten van SIRE Life Sciences

Als je een bedrijf leidt in de wetenschap, heb je soms extra handen nodig die verstand van zaken hebben. Werknemers zoeken vaak ook een nieuwe uitdaging. SIRE Life Sciences biedt hiervoor een oplossing: een online vacaturesite voor de Europese life sciences industrie. Wat de ervaringen met hun diensten zijn, kun je lezen op Reviewspotter.

Over SIRE Life Sciences

Jan-Willem Broekhoven en Jordy Stravers begonnen SIRE Life Sciences in 2012. Hun bedrijf wilde de recruitmentindustrie anders benaderen, en ze voerden onderzoek uit om de belangrijkste figuren in de Europese Life Science markt in kaart te brengen. Hiermee onderscheidden ze zich van bestaande, traditionele recruitmentbureaus. Inmiddels hebben ze vijf vestigingen in vier landen, en zijn ze de koploper van de markt in de Benelux. Op hun website vind je vacatures, blogs over verschillende onderwerpen, en verschillende evenementen.

Diensten aanbieden

SIRE Life Sciences is een recruitment en executive search bureau wat zich louter focust op de Europese life sciences industrie. Zij bieden zowel professionals als werkgevers diensten aan die volledig op maat gemaakt zijn voor het plaatsen van vacatures en het aanleggen van een CV-database. Je kunt vacatures zoeken in meerdere life sciences branches, zoals: farmaceutische, biotechnische, agricultuur, medische apparatuur, chemische industrie, klinische, etc. Je kunt als werknemer je CV achterlaten voor werkgevers die dan contact met je op kunnen nemen, of je krijgt tips voor het vinden van een baan.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen een pakket afnemen bij SIRE Life Sciences om toegang te krijgen tot de online services. Ze kunnen hun vacatures plaatsen op de vacaturebank, en zo duizenden professionals uit de life sciences industrie bereiken. Daarnaast kunnen ze een pakket aanschaffen om in de grootste Europese life sciences CV-Database te zoeken naar gekwalificeerde kandidaten. Je kunt ook je bedrijf gratis registreren, waarmee je een persoonlijke bedrijfspagina krijgt op hun website.

Klachten

Heb je vragen? Dan kun je verschillende telefoonnummers bellen. Bijvoorbeeld als je wilt samenwerken met SIRE Life Sciences, vul dan online het contactformulier in. Dan neem een Recruitment Specialist contact met je op.

Reviews

Heb jij ervaring met de diensten van SIRE Life Sciences, als bedrijf of werkzoekende? Laat dan hier je review achter! Kun je bij SIRE Life Sciences gemakkelijk een baan vinden in de life sciences industrie? Wat zijn de ervaringen van bedrijven die vacatures hebben?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SIRE Life Sciences teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SIRE Life Sciences

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SIRE Life Sciences? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SIRE Life Sciences achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *